Megbukok matekból?

Figyelt kérdés

Tizedikes vagyok.

Csak a matek nem megy, valami ritkarossz tantárgy, gyűlölöm.

Jegyeim erre a félévre : 1,1,1,2,3 (és még lehet van egy kettesem nem biztos, ha ez számít valamit)

Félévkor hármas voltam.

Szerintetek végem van? Remélem nem.

2013. máj. 14. 22:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Tanáron, múlik

nem ártana egy kicsit nyalizni neki meg szorgalmatoskodni

2013. máj. 14. 22:23
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérj javítási lehetőséget

(Ha nem szeretnél megbukni)

2013. máj. 14. 22:24
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg valamiféle érdeklődést mutatni

Volt már közepesed is, akkor annyira

nem lehetsz buta

2013. máj. 14. 22:25
 4/17 anonim ***** válasza:
ha megengedi a tanar, hogy javits, esetleg atenged, ha jol szerepelsz, de ha megbuksz, akkor potvizsga...ha valoban nincs masik ket tantargy, amibol szinten bukasra allsz. Tudom, hogy nehez tantargy, de probalj meg javitani, kicsit ragyurni. Korrepetalasra nincs lehetoseg?
2013. máj. 14. 22:25
 5/17 A kérdező kommentje:

Megpróbálok mindent, nem szívesen pótvizsgáznék. Megbukás meg egyenlő lenne nálam azzal hogy kinyírom magam.

A tanár év végén elég engedékeny, tavaly olyat is átengedett akinek kb. ilysmi jegyei voltak 1,1,1,2,2, és átengedte úgy,hogy csomó plusz dolgot kellett még csinálnia évvégéig. Meg állítólag a félévi jegyet is beleszámítja az évvégibe. Remélem így lesz :d

2013. máj. 14. 22:30
 6/17 A kérdező kommentje:
Meg haaa más embereknek említette, hogy ők meg fognak bukni valószínűleg, de nekem nem mondott semmi ilyet csak azt hogy nem lesz meg a félévi jegy úgy látszik (ez még az utolsó egyes előtt volt) akkor szerintetek mi a sorsom?
2013. máj. 14. 22:34
 7/17 anonim ***** válasza:

Dehát miért minket kérdezel

Mi nem ismerjük a tanárt sem

Csináld meg a leckéket és készülj az órákra

hogy valami fogalmad azért legyen a dolgokról

2013. máj. 14. 23:13
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

a tanárnak nem csak állítólag kell beleszámolni az 1. félévi jegyeket, hanem bele kell számolni, mert egész évet számolnak, de bármit megtehet az az állatfaj sajnos.

Amúgy meg a pótvizsgát egyszer mindenkinek ki kell próbálni, én azt mondom, voltam 11.-ben, aug végén, annyi ismerős arc, hogy csak na.

Meglehet egyébként, de ha leírod az első félévi jegyeidet, és számolsz egy átlagot már okosabb vagy.

2013. máj. 14. 23:15
 9/17 anonim ***** válasza:

Engem anno az orosz tanárom megbuktatott kibszásból.

Nem volt semmi különös elmentem pótvizsgázni, azóta sem köszönök neki. Nem kell nagyon a lelkedre venni.

2013. máj. 15. 12:55
 10/17 A kérdező kommentje:

Na megnéztem a naplóban.

Jegyeim : 2,3,1,1,2,1

Szóval két kettes.

A múlt félévi jegyeim pedig : 2,3,4,4,1,2,1 Ebből lett meg a hármas félévkor.

Ennek a félévnek az a szar trigonometria tett be. Úgy gyűlölöm semmi értelme azt tanulnom, (nekem már túl bonyolult az egész) nem is akarok a matekkal továbbmenni, ráadásul még siettünk is az anyaggal.

2013. máj. 15. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!