Ha én kórházba akarok dolgozni a sebészeten ahhoz kell egyetemet végezni vagy van erre külön okj?
Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 20:40
1/9 anonim válasza:
szerintem ez azért elég komoly ahhoz, hogy egy okj képzés elég legyen rá
de igazából nem tudom, csak szerintem nem elég
2/9 A kérdező kommentje:
szerintem iS :/ de ha egyetem akkor az általános orvosi kar vagy valami más kar van erre specializálódva?
2014. máj. 29. 20:47
4/9 anonim válasza:
Sebészet az egy kórházi osztály. Tág fogalom, azt nm írtad hogy mit akarsz ott dolgozni.
Takarító?
Ápoló?
Műtős segéd?
Műtős nő?
Aneszteziológus asszisztens?
Aneszteziológus?
Sebész?
Röntgen asszisztens?
Főnővér?
Szakápoló?
Sorolhatom mind más és más végzettséget takar.
Ne azt határod meg hogy hol akarsz dolgozni hanem hogy mi akarsz lenni!
5/9 anonim válasza:
Mit akarsz ott csinálni? Ha sebész akarsz lenni, diploma + szakvizsga. Ha takarítani, akkor semmi.
6/9 anonim válasza:
Általános orvos képzés 6 év. Eztán általános sebész szakorvos képzés még 6 év.
7/9 A kérdező kommentje:
további 6 év?? ez biztos ? :O
2014. máj. 30. 15:30
8/9 anonim válasza:
igen, biztos és ekkor még csak általános sebész szakorvos, lehet tovább is specializálódni..azok is évek (ezek szerint sebész szeretné lenni)
9/9 anonim válasza:
Na jó, de közben már ott dolgozol mint rezidens, csak nem vagy önálló szakorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!