Egyetem: A tanár halomra buktatja az embereket, szó szerint mindenkit, bármit írunk vizsgán. Lehet ez ellen valamit tenni, dékánhoz fordulni ezzel kapcsolatban, felülbíráltatni?
Ja, hát akkor végülis elmondta, mi bántja a lelkét. Ez most tulajdonképpen bosszú a részéről. Bár az lett volna a fair, ha félév elején egyértelművé teszi, hogy számít a jelenlétetekre. Lehet hogy utalt is rá, csak nem vettétek a lapot. Felülbírálni nem nagyon lehet, és a dékánhoz sem érdemes futkározni ezzel, hacsak nincsenek köztudottan rossz viszonyban. De még akkor is ti húzhatjátok a rövidebbet, ha elkezditek bemószerolni.
Amúgy meg ez egy egyetem. Ki mondta, hogy az egyetem fair? Gyakran bizony ok nélkül is megbuksz, és nem tehetsz ellene semmit. Üdv az életben!
Ha két embernek sikerül akkor nem teljesíthetetlen a vizsga és nem buktatott meg mindenkit. Erről ennyit.
Két szakra jártam és mindkettőn volt ilyen tantárgy. 1-2 ember levizsgázott és kész. Volt amikor már a vizsgabeugró is csak ennyinek sikerült. Vért izzad velük az ember mire megtanulja, de nem teljesíthetetlen.
15. Válaszoló, gépészmérnökire jársz te is? :d
Itt jól megjártam a matek tanárral...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!