Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetem: A tanár halomra...

Egyetem: A tanár halomra buktatja az embereket, szó szerint mindenkit, bármit írunk vizsgán. Lehet ez ellen valamit tenni, dékánhoz fordulni ezzel kapcsolatban, felülbíráltatni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 29. 09:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Múltkori vizsgán cirka 200 emberből 2 ment át. 2 kredit és nem egy lényeges tantárgyeg. De vizsga elején elmondta, hogy készüljünk fel lelkileg a tömeges bukásra, mert nem tűri, hogy alig járnak be nála előadásra, holott nem kötelező a jelenlét. Többet tanulni, mint a jegyzet és az órák anyaga nem igazán lehet, szerintem. Olyan meg matematikailag is eléggé lehetetlen, hogy 200 emberből csak 2 tanul.
2014. máj. 30. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Ja, hát akkor végülis elmondta, mi bántja a lelkét. Ez most tulajdonképpen bosszú a részéről. Bár az lett volna a fair, ha félév elején egyértelművé teszi, hogy számít a jelenlétetekre. Lehet hogy utalt is rá, csak nem vettétek a lapot. Felülbírálni nem nagyon lehet, és a dékánhoz sem érdemes futkározni ezzel, hacsak nincsenek köztudottan rossz viszonyban. De még akkor is ti húzhatjátok a rövidebbet, ha elkezditek bemószerolni.

Amúgy meg ez egy egyetem. Ki mondta, hogy az egyetem fair? Gyakran bizony ok nélkül is megbuksz, és nem tehetsz ellene semmit. Üdv az életben!

2014. máj. 30. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Ha két embernek sikerül akkor nem teljesíthetetlen a vizsga és nem buktatott meg mindenkit. Erről ennyit.

Két szakra jártam és mindkettőn volt ilyen tantárgy. 1-2 ember levizsgázott és kész. Volt amikor már a vizsgabeugró is csak ennyinek sikerült. Vért izzad velük az ember mire megtanulja, de nem teljesíthetetlen.

2014. máj. 30. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:
melyik egyetem /+ szak ez?
2014. máj. 31. 00:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős...nekünk Debrecenben az egyetemen is ezt csinálja az egyik tanár...:/
2014. máj. 31. 10:00
 16/17 anonim ***** válasza:

15. Válaszoló, gépészmérnökire jársz te is? :d

Itt jól megjártam a matek tanárral...

2014. máj. 31. 12:21
 17/17 anonim ***** válasza:
16. nem, műszaki menedzser,de mindegy is, nála úgyis a fél műszaki kar megbukik:S
2014. jún. 4. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!