Ha 4,81-es az átlagom, most érettségizek, és elvileg kapok ösztöndíjat hamarosan, akkor mennyit kaphatok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy eddig mind a négy évben 4,6 fölött volt az átlagom,félévkor 4,81 volt,most érettségi előtt meg 4,75.
Elvileg kapni fogok ösztöndíjat a jegyekért,meg az országos közlek versenyen elért 8. helyezésért!Sosem kaptam még,mennyit kaphatok szerintetek?
2014. máj. 27. 15:51
1/7 anonim válasza:
honnan szeretnél kapni? nem értem
2/7 A kérdező kommentje:
Hát kapok elvileg,mert ki lett töltve papír,ahová adatok kellettek,az osztályfőnök is mondta,illetve az iskolában egy irodista,aki ez tintézi!Nem vaktába írogatok,nem szokásom! :)
2014. máj. 27. 16:09
3/7 anonim válasza:
ösztöndíjat felsőoktatásban, év közben, havi bontásban adnak bizonyos előre megállapított feltételek teljesülése esetén, már ahol
ezért nem értem ... nálad már nincs annyi idő vissza a suliból, hogy ösztöndíj legyen
te valami jutalomfélét kapsz akkor, nem? ... ezt más nem tudhatja, hogy mennyi lehet, mert iskolafüggő
4/7 A kérdező kommentje:
Igen,igazság szerint páran kapunk elvileg,de nem a sulitól,hanem az államtól,de hogy mennyit,meg hogyan,arról fogalmam sincsen,éppen ezért tettem fel a kérdést,mert jó lenne tudni.
2014. máj. 27. 16:18
5/7 anonim válasza:
nem tudom ... de szerintem ne számolj vele, meg ne nézz utána, akkor örülj neki, ha megkapod :)
6/7 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk,hogy mi lesz belőle! :)
2014. máj. 27. 16:21
7/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz. Én még ilyenről nem hallottam. Ennyi erővel én is mindig jó tanuló voltam, idén pedig az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen 2. lettem, de nem kaptam ilyen ösztöndíjat vagy jutalmat, amiről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!