Egyedül érettségizek földrajzból. Akkor ennél a tantárgynál is van olyan mint pl. :németnél hogy egy létszám alatt feleződik a tételek száma?
Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 19:40
1/10 anonim válasza:
Egy minimum tétel akkor is van, de igen, kevesebb mintha 20-an mennétek.
2/10 anonim válasza:
Földrajzból mindenképp 20 tétel van, egy vizsgázónál is. Valószínűleg ennyi tudja teljesen lefedni az anyagot.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen azt gondoltam hogy minimális tétel akkor is marad :) de akkor mondjuk 10 társadalom földrajz és 10 természet földrajzos tétel marad? És ez biztos?
2014. máj. 4. 22:38
4/10 anonim válasza:
Ne reménykedj, nem. A 20 tétel mindegyikében van egy természetföldrajzi ÉS egy társadalomföldrajzi kérdés. A tanárod hol volt, amikor az érettségit kellett volna ismertetnie veled?
Itt van a rendelet az összes érettségi tárgy követelményeivel és vizsgaleírásával, ebben kell megkeresned a földrajzot. A témalista baromi hosszú, de gyakorlatilag ezek alkothatják a tételeket. [link]
5/10 anonim válasza:
Tavaly a választott tantárgyból 2-en voltunk az érettségin. Nálunk is az összes tétel volt, nem csökkent a száma azért, mert csak 2-en voltunk.
6/10 anonim válasza:
Én is földrajzból megyek, egyedül az osztályból, meg az iskolából, mert nekem ez matek helyett lesz. És én 21-21 tételt kaptam, és mindet tudnom kell majd. Bár tényleg jó lenne, ha megfeleződne. :/
7/10 anonim válasza:
Nálunk kettő gyerek van az egész városban, aki emelt földrajzra megy most (én és egy évfolyamtársam), de nekünk semmi ilyet nem említett a tanár. Mondjuk minket át is küldtek másik városba megírni, az egész megyében nem leszünk 10-en sem.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat hasznos volt én is matek helyett megyek föciből de akkor reménytelen hogy kevesebb tétel legyen .... de akkor most másik iskolába át kell mennem írásbelizni?
2014. máj. 6. 07:11
9/10 anonim válasza:
Csak az emeltnél kell másik iskolába menni, a középszintet helyben írod.
10/10 anonim válasza:
A 6. válaszoló vagyok, aki matek helyett megy földrajzból. Nekem elvileg az én sulimban lesz az írásbeli, de majd még a biztonság kedvéért rákérdezek. Neked nem mondták, hogy hol lesz? Amúgy nekem sem a suliban mondták, hogy hol lesz, hanem egy másik suliba kellett mennem a tételek miatt is, és összesen három alkalommal találkoztam azzal a tanárral, aki majd vizsgáztat, és ő mondta, hogy úgy néz ki, ő jön hozzánk majd. Kicsit félek, mert igaz, hogy kidolgoztam minden tételt, és az A tételsort tanulgattam, elvileg tudnom is kellene, csak mindig elfelejtem, és nem volt időm annyira foglalkozni a földrajzzal. :( Úgyhogy az angol után csütörtökön neki is állok, lesz egy hetem, hogy megtanuljam nagyjából mindet, hogy írásbelin tudjak valamit írni, plusz még a topográfiát is sürgősen át kell néznem. Kemény lesz. Csináltam meg egy csomó eddigi írásbelit, de volt olyan, ami nagyon rosszul sikerült, meg volt olyan, ami jobban. A legutóbbiba, amit csináltam, túl sok volt a számolós feladat, ami nem tetszett. Remélem, mázlim lesz jövőhéten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!