Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan készüljek fel a szakdol...

Hogyan készüljek fel a szakdolgozat védésemre?

Figyelt kérdés

A tanár még novemberben azt mondta, hogy meg lesznek adva előre a kérdések, és ez alapján lesz a védés.

Írjak neki egy e-mailt, hogy meg vannak-e már a kérdések? Ez nem pofátlanság? Vagy meddig várjak? 19-én záróvizsgázok és amennyira csak lehet szeretnék felkészülni.

2009. dec. 30. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ez valamilyen papnevelde? Milyen szak lehet az, ahol előre megadják a kérdéseket? Még jó, hogy nem a válaszokat is, nevetséges.
2009. dec. 30. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem adják ki a kérdéseket. (bár bevallom, először én is azt hittem, de később rájöttem, hogy vmit félreolvastam).

Egyébként nem kell parázni. Ha te írtad meg a szakdogát, akkor elég, ha néhányszor átolvasod. Esetleg kinyomtatsz magadnak egy példányt, a lényeges részeket, infokat aláhúzod, azt átveszed mégegyszer. És más nem kell hozzá.

(bár nem tudom, milyen szakra jársz, és mi a témája a szakdogádnak, de nekem ennyi elég volt - néhány hete végeztem)

2009. dec. 30. 12:12
 3/4 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

"Nekem előre megadta a konzulens a kérdéseket, így fel tudtam készülni, ám ott volt az elnők, aki bármibe belekérdezhet."

Na most akkor mi van?

Mert nekem tényleg úgy rémlik, hogy azt mondta megadja a kérdéseket :)

2009. dec. 30. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is előre megadta a konzulensem a kérdést, és ugyanúgy volt mint ennél a válaszolónál, a másik kérdésnél. Bár én "csak" OKJ-s szakdolgozatot írtam.
2009. dec. 30. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!