Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan készüljek fel a diploma...

Hogyan készüljek fel a diplomavédésre?

Figyelt kérdés
Én írtam a szakdolgozatot, de elég nehéz téma, sokmindenbe bele tudnak kérdezni, félek!Olvassam el jó sokszor előtte?S készüljek még napi sajtókból?(közgazdász leszek-regionális szakirány)
2009. dec. 29. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg megkapod az értékelést, az alapján pedig nagyjából lehet sejteni a kérdést, általában a hiányosságokba kérdeznek bele, illetve kíváncsiak lehetnek arra is, hogy mennyire vagy naprakész a témában. Én egyszer olvastam csak át államvizsga előtt, nem volt semmi gond.
2009. dec. 29. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
"Én írtam a szakdolgozatot," Készséggel elhiszem, bár nem túl meggyőző a folytatása. Amúgy a megírt diplomád ott lehet a védésnél, az én egyetemen legalábbis így van, és használhatod is. Jó minél többször elolvasni és ottohn lenni a témakörben, nekem nemrégen volt olyan, hogy kb. a második tételre nem emlékeztem a diplomamunkámból, ami azért elég ciki, persze én nem ebben a félévben védem meg.
2009. dec. 29. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk lehetett prezentációt készíteni a védéshez. Én nem csináltam, mert feleslegesnek tartottam, de az osztály kb. 30%-a csinált, és az alapján védte meg a szakdolgozatát. Mindenkinek sikerült.
2009. dec. 29. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!