Mindent újra kell csinálni?
Figyelt kérdés
Az NKE-RTK-ra (Rendőrtiszti) jelentkeztem és ott a pszichológián, a személyiség teszten elbuktam. Minden más kiválló lett ( az IQ teszt, a reflexvizsgálat és az önjellemzés). Ez esetben ha fellebbeztem akkor Pesten csak a személyiségtesztet töltetik ki velem újra, vagy az egész pszichológiai ceremóniát végigjátszatják velem?#vizsgálat #rendőrtiszti #alkalmasság #pszichológia #személyiségteszt #közszolgálat #NKE #NEK-RTK #Alkalmatlan minősítés
2014. máj. 22. 09:31
1/8 anonim válasza:
Gondolod addigra megváltozik a személyiséged és a pszichéd?
2/8 anonim válasza:
ha más értékeli, teljesen más eredményt kaphat
3/8 anonim válasza:
Még jó, hogy nyelvtan alkalmassági nincs a rendőrtisztin.. :D Mi az, hogy kiválló?:D
4/8 anonim válasza:
Szerintem mindent meg kell csinálnod újra, hisz hiába az egyiken buktál el, ezzel az egész felvételi rész sikertelennek lett minősítve, nem?
Amúgy ha nem gond, elmeséled milyen volt részletesebben? Nagyon keveset lehet erről részletesen hallani.
5/8 anonim válasza:
Máshova nem jelentkeztél, csak ide?
6/8 anonim válasza:
HHK-n ha egy dologból megbuksz pszihón mindent újra kell csinálni. Gondolom RTK-n is igyvan.
7/8 anonim válasza:
Ha ezt a pszichológus mondta, hogy a többi mind sikerült csak ez nem, akkor ott csak a személyiségtesztet kell megismételni. Az értékelést számítógép végzi, tehát az nem fog változni, max a pszichológus hozzáállása, engedékenysége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!