Az emelt szintű társadalom érettségi szóbeli része hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
Bemész, kihúzod, és rögtön beszélned kell róla? Belekérdeznek, beszélgetnek veled, vagy elvárják, hogy az adott témáról csak beszélj és beszélj? Mennyire részletes ismereteket követelnek?2014. máj. 21. 20:40
1/3 anonim válasza:
Minden érettségin van legalább 30 perc (általában több) felkészülési idő.
Igen, mindegyiken elvárják, hogy te beszélj. Ha nekik kell segítő kérdéseket feltenniük, az már csökkenti a felelet értékét.
Látom, sokat készültél már.
2/3 A kérdező kommentje:
Én valahol úgy hallottam, hogy társadalomismeretből nincsen felkészülési idő.
Mi köze van ennek a készüléshez?
2014. máj. 21. 21:35
3/3 anonim válasza:
A készülés nemcsak abból áll, hogy megtanulod az anyagot, hanem hogy időben tájékozódsz róla, mi az elvárás az érettségin, erre utaltam.
Olvasni én is sok mindent tudok, de egyedül az élő idegen nyelvnél nincs felkészülési idő.
Tessék, ebben mindent megtalálsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!