Mindjárt vizsga, tegnap megtanultam pár tételt mára elfelejtettem?
Figyelt kérdés
mi az istent csináljak hogy ne felejtsem el? próbálom nem magolni hanem megérteni, tudom elcsesztem hamarabb kellett volna tanulnom, de tanultam hamarabb is de mindent elfelejtettem és nem az van hogy átolvasom és eszembe jut, nem, nulláról kell kezdenem kb megint.
És tegnap megtanultam 4 tételt, most mondom át nézem és kurvra nem emlékszek egy szóra se, olyan ideges vagyok, mit tehetnék?????????
2014. máj. 21. 12:26
1/3 anonim válasza:
Részvétem. Én előre elterveztem egy hónapra kényelmesen beosztottam, erre megtalált egy szuper mellékállás, amire nem mondhattam nemet, borult minden, most keddig van 60 tételem, fele adózás... és nem a kettes a célom. Szóval vegyünk erőt magunkon, és essünk neki. Én most elővettem 60 fehér lapot, két nap alatt végig akarom olvasni az összes tételemet (előny, hogy magam dolgoztam ki), és max egy oldalas vázlatot írok, és már csak azt fogom olvasgatni meg szakcikkeket, több megmarad belőle...
2/3 A kérdező kommentje:
hát az is szép, én is magamnak írom ki hogy azzal is ragadjon valami, nincs mást tenni tanulni, tanulni, tanulni.
Én is úgy voltam vele nem lenne jó a 2-es, de már lehet azért megyek.
Sok sikert kívánok neked,neked sem lesz egyszerű, remélem a te agyad ügyesebb az enyémnél:D
2014. máj. 21. 13:45
3/3 anonim válasza:
Szerintem próbáld esetleg úgy, hogy minden tételből kigyűjtesz néhány kulcsmondatot. Úgy 5-6 tényt, megállapítást, ami az egésznek a váza, amire később felépítheted. Szóval először rögzítsd magadban, hogy igen, ez a tétel erről, az meg arról fog szólni, aztán utána próbáld egyre jobban megközelíteni a témát. Ne az elejétől a végéig tanuld, hanem, úgymond, belülről kifelé. Először nagy vonalakban, aztán egyre részletesebben. Őszinte leszek, nem tudom, nálad ez beválik-e, de a lehetőség adott. :) Sok sikert, bárhogy is tanulod! Ja és még valami, ne idegeskedj, jobb nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!