Ha jó lett az írásbelim, akkor a szóbelire nem is kell tanulnom?
Figyelt kérdés
Idegen nyelből szerintem az írásbelim jó lett. Szóbeli most lesz, tudok egy keveset, de nincs kedvem többet tanulni rá. Ha esetlrg az egyes az írásbelim 4-es ugyanúgy átmegyek nem?2014. máj. 20. 12:20
2/10 A kérdező kommentje:
mert?
2014. máj. 20. 12:43
3/10 anonim válasza:
idegen nyelvből 117 pontot ér az írásbeli 33 pontot a szóbeli. Ha nem fontos, tényleg ne tanulj rá, a nyelv inkább egy készség, mint egy bemagolandó dolog.
4/10 anonim válasza:
Mesélj, bogaram, érettségi vizsgára gondolsz talán, vagy mi olvassunk a gondolataidban? Ha válaszokat akarsz, nem árt érthetően feltenni a kérdést.
5/10 anonim válasza:
jaj igen, én az érettségire gondoltam :S (2. válaszoló)
7/10 A kérdező kommentje:
Nem érettségi, csak egy évvégi záróvizsga.
2014. máj. 20. 14:47
8/10 A kérdező kommentje:
Simán átmentem zsenikék :D:D:
2014. máj. 21. 21:14
9/10 anonim válasza:
Fantasztikus, te vagy az év embere, hasra vagyunk esve a nagyszerűségedtől.
Először itt cidrizel, aztán mikor sikerül átmenni, akkor zsenikézel.
Ez ugye azt jelenti a te nyelveden, hogy köszönöd szépen a válaszokat, meg hogy rád szántuk az időnket?
10/10 anonim válasza:
Fantasztikusan bátor és nagyszerű kis nímand vagy te, nyuszikám. Ehhez méltóan sikeres jövőt kívánok neked, amilyent érdemelsz! És csak annyi segítséget a jövőben bárkitől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!