Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A pótvizsgák tényleg nehezek?

A pótvizsgák tényleg nehezek?

Figyelt kérdés
9-es vagy, és sajnos, 3 tantárgyból valószínű a bukásom. Nem hiszem hogy a tanárok adnak esélyt a javításra, meg különben is dolgozatnál olyan stresszes leszek, hogy minden feladatot elrontok. Kérdeztem ismerőseimet,hogy mit hallottak, milyenek is ezek a pótvizsgák. Mindenki mást mondd, ki azt, hogy eget verően nehéz, ki azt, hogy ki lehet rázni kisujjból. Melyik az igaz? Olyanok válaszát várom akik már tapasztalták milyen is egy pótvizsga :)

2014. máj. 17. 09:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
73%
A 20-ashoz csak annyit mondanék hogy nekem is volt anno olyan osztálytársam aki direkt javítóvizsgázgatott minden évben, év közben meg lazsált. Szerintem az ilyen undorító, hogy valaki képes a 4-5-ös szintre és az 1-2-esekkel egy sorba helyezteti magát. Minden tanár elmondta neki, hogy ezzel saját maga alatt vágja a fát és a saját családjára és saját magára hoz szégyent, mert ennyi erővel a huszas éveire rég lehetne több diplomás szakember egy komoly egyetem után, de azzal, hogy ennyi mindent kidobál, a trehánysága miatt kukásnak se fogják felvenni.
2019. aug. 20. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!