Megy valaki most januárban vagy februárban BKF nyílt napjára? és ha igen szülővel, vagy az ciki?
Voltam már jópár nyílt napon, de a jelenlevők 98%-a nem hozza a szüleit.
Általában egyetem első napján el is mondják az igazgatók meg mindenféle fejesek, hogy az egyetem már nem a gyerekkorról szól, nem kíváncsiak a szülőkre.
Döntsd el te, hogy ciki-e.
Szia!
Szerintem mindenképp szülő nélkül menj. :)
Amúgy ha megkérdezhetem,milyen szakra szeretnél menni? :)
Azért kérdeztem,mert én is oda szeretnék menni turizmus-vendéglátás szakra. :)
Szívesen megismernélek.:) Ha gondolod írj privátban. :)
Am a matek nekem sem az erősségem,de állítólag túl lehet élni. :D
második voltam :)
Szia. Én a BKF-re járok, konkrétan a Heller Farkas Karra és turizmus-vendéglátást tanulok, most vagyok elsőéves, erről tudok valamicskét mondani :)
Szóval a matek eléggé húzós, az első félévben analízis van (deriválás-integrálás stb). Asszem az többet mond mindennél, hogy az első matekvizsgákra, a helyek közel fele üres, ahogy mikroökonómiából is... Ha a turizmus érdekel, arról kérdezz nyugodtan, nyílt napra meg ne hozd a szüleidet, elég nagy vagy te már hogy elgyere egyedül :) Vagy kérd meg 1 barátnődet, hogy kísérjen el.
sztem nem ciki.végülis több szem többet lát/több fül többet hall:)
ha anyu/apu is ott van,az nem jelenti azt,h.végig fogni kell a kezét.
de nem árt,ha az(ok),akik valószínűleg nagyrészt finanszírozzák majd a tanulmányaidat,meghallgatják hova is fog járni a gyerekük.joguk van hozzá.sztem
mellesleg én pl.vidéki lévén 100%h.szülövel mennék,kocsival.egyszerűbb,kényelmesebb+anyu tök jól ismeri a várost,én meg egyáltalán nem:)
mondjuk ha pesti vagy akkor ez neked nem gond.
de sztem NEM CIKI!!az a ciki,h.sokan cikinek gondolják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!