Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megy valaki most januárban...

Megy valaki most januárban vagy februárban BKF nyílt napjára? és ha igen szülővel, vagy az ciki?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 16:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Voltam már jópár nyílt napon, de a jelenlevők 98%-a nem hozza a szüleit.

Általában egyetem első napján el is mondják az igazgatók meg mindenféle fejesek, hogy az egyetem már nem a gyerekkorról szól, nem kíváncsiak a szülőkre.

Döntsd el te, hogy ciki-e.

2009. dec. 28. 16:11
 2/13 A kérdező kommentje:
jah mondjuk ez igaz, köszönöm..
2009. dec. 28. 16:33
 3/13 anonim válasza:
52%

Szia!

Szerintem mindenképp szülő nélkül menj. :)

Amúgy ha megkérdezhetem,milyen szakra szeretnél menni? :)

2009. dec. 28. 16:59
 4/13 A kérdező kommentje:
vagy kommunikáció és média vagy a turizmus szak, de ide kell állítólag elég szépen a matek, és hát ez nem az erősségem :)
2009. dec. 28. 17:05
 5/13 anonim válasza:
100%

Azért kérdeztem,mert én is oda szeretnék menni turizmus-vendéglátás szakra. :)

Szívesen megismernélek.:) Ha gondolod írj privátban. :)

Am a matek nekem sem az erősségem,de állítólag túl lehet élni. :D

második voltam :)

2009. dec. 28. 17:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Egy négyes matekkal már túl lehet élni :)
2009. dec. 28. 20:46
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia. Én a BKF-re járok, konkrétan a Heller Farkas Karra és turizmus-vendéglátást tanulok, most vagyok elsőéves, erről tudok valamicskét mondani :)

Szóval a matek eléggé húzós, az első félévben analízis van (deriválás-integrálás stb). Asszem az többet mond mindennél, hogy az első matekvizsgákra, a helyek közel fele üres, ahogy mikroökonómiából is... Ha a turizmus érdekel, arról kérdezz nyugodtan, nyílt napra meg ne hozd a szüleidet, elég nagy vagy te már hogy elgyere egyedül :) Vagy kérd meg 1 barátnődet, hogy kísérjen el.

2009. dec. 28. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
hello én is bkf es vagyok vagyis helleres,de csak a bkfre járok.Szerintem se hozd a szüleidet.Én is elsős vagyok nekünk statisztika van,kumulálás,regresszió hipotézis vizsgálat stb. Hát engem tuti megvágnak,most január 18-án vizsgázom,asszem felkell vennem újra a tárgyat. sose volt a matek az erősségem.De hálistennek több számolósdi nincs többé :p
2009. dec. 28. 22:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Ahaaa, akkor te gazdálkodás-menedzsmentes vagy :) Sok sikert a vizsgákon ;)
2009. dec. 28. 22:45
 10/13 anonim ***** válasza:

sztem nem ciki.végülis több szem többet lát/több fül többet hall:)

ha anyu/apu is ott van,az nem jelenti azt,h.végig fogni kell a kezét.

de nem árt,ha az(ok),akik valószínűleg nagyrészt finanszírozzák majd a tanulmányaidat,meghallgatják hova is fog járni a gyerekük.joguk van hozzá.sztem

mellesleg én pl.vidéki lévén 100%h.szülövel mennék,kocsival.egyszerűbb,kényelmesebb+anyu tök jól ismeri a várost,én meg egyáltalán nem:)

mondjuk ha pesti vagy akkor ez neked nem gond.

de sztem NEM CIKI!!az a ciki,h.sokan cikinek gondolják ezt.

2009. dec. 29. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!