Mennyire nehéz Budapesten munkahelyet találni?
Idén végzek pszichológia alapképzésen. Mesterizni fogok, de szükségem lenne egy mellékállásra. Hétvégi, vagy félnormás lenne a legideálisabb.
Tisztában vagyok vele, hogy szakmámon belül nem fogok kapni, de szinte bármit elvállalnék.
Magabiztos vagyok és talpraesett. Mit gondoltok?
22F
Hát mint echte pesti azt tudom mondani, hogy ha magabiztos vagy és talpraesett, akkor már a lényeg megvan! Kicsi rámenősség nagyon nem árt: "csináltál már gyrost?" "Hát hogya viharbane csináltam volna, de ha nem is akkor is meglesz!" Vagy: "tudod hol van a Dohány utca?" "Megtalálom!!!"
Ez a hozzáállás elengedhetetlen. Munkát azonnal találsz...két sarokra se kell menni, de munkát elveszteni is nagyon egyszerű, mert a konkurencia az ajtóban áll, és ha mégsem tudsz gyrost csinálni, vagy mégis eltévedsz a Dohány utcában, akkor aznap felvesznek bárki mást...aki ugyanúgy nem tud gyrost csinálni :) De akkor egy sarokra találsz másik melót...no problem...
Azért javaslom, hogy közelíts a szakmád felé valahogy, és élj a hivatásodnak, mert egy pszichológus pizzafutár nem az igazi :)
Hát ilyen alacsony órabérről még nem hallottam, bár a belvárosban élek 40 éve (vagyis itt születtem a VII. kerületben), de az tény, hogy a Klauzál téri kis éjjelnappali eladója 8 órára kb keres 7.000 Ft-ot naponta, ami szintén karcsú...főleg mert 1-2 havonta lépnek ki, mivel itt a Kluzálon hobbiból fegyverrel kicsikarják a kasszát, amiben egyébként pont emiatt sosincs 20-40 e Ft-nál több (tehát értelmeteln...ráadásul be is van kamerázva rendesen...tökhülyeség,,,)...deazért berezzennek az eladók, és kilépnek...
A legjobb sztem ha elmész egy klasszikus pesti fürdőbe kabinosnak, és nyugi az élet :)
A talpraesettséggel nincsen gond, és az emberekkel is igen jól bánok!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!