Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz Budapesten...

Mennyire nehéz Budapesten munkahelyet találni?

Figyelt kérdés

Idén végzek pszichológia alapképzésen. Mesterizni fogok, de szükségem lenne egy mellékállásra. Hétvégi, vagy félnormás lenne a legideálisabb.

Tisztában vagyok vele, hogy szakmámon belül nem fogok kapni, de szinte bármit elvállalnék.

Magabiztos vagyok és talpraesett. Mit gondoltok?

22F

2014. máj. 14. 20:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
ha valahol Pesten nehogy már ne találj,diákmunka akad bőven,nézelődj neten,meg elvileg az egyetemen is kellenek hogy legyenek hírdetések..nem?
2014. máj. 14. 20:46
 2/16 anonim ***** válasza:
Eléggé nehéz ez alapján.
2014. máj. 14. 20:46
 3/16 A kérdező kommentje:
A diákmunkák nagyon alul vannak fizetve. Nem?
2014. máj. 14. 20:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ melyikek, és hogy mit értesz alulfizetett alatt. Én évekig forgalomszámláltam például, 700-1000 közötti órabérért.

Egyébként nem értem annyira az elvárásaidat, hiszen egy gyakorlatban nem túl jól alkalmazható végzettséged van, ami ha nem szakmán belül helyezkedsz el, akkor nem sokat nyom a latban. Ezek után milyen bérkövetelésekkel állsz elő, ami nem diákmunka, de hozzád alkalmazkodóan rugalmas? Én mondjuk mesterszak alatt (többek között) fizetett kutatásokban dolgoztam, de az neked gondolom nem opció.

2014. máj. 14. 20:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A más fajta melók is alul vannak fizetve.Főleg ahol nem kell semmi szakmai végzettség.
2014. máj. 14. 20:55
 6/16 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy a diákmelók valamivel kevesebbet fizetnek, mint mondjuk hasonló, de rendes munkakörön belül. Nem olyan nagyok az elvárásaim, de azért ne 400 ft –al legyen több pénzem egy óra alatt.

700 körül már egész jónak tartom.

2014. máj. 14. 21:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Eléggé el vagy tévedve... én nem is találkoztam még 400 körüli órabéres diákmelóval, pedig évek óta böngészem őket. Általában 7-800 körül vannak azok, amiket érdemes is csinálni.
2014. máj. 14. 21:14
 8/16 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy miért böngészed olyan sokat?
2014. máj. 14. 21:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ööö, mondjuk mert diák vagyok?
2014. máj. 14. 21:42
 10/16 A kérdező kommentje:

De miért kell éveken át böngészni? Nem kaptál melót? Vagy nem tetszett, vagy mi?

Am. véleményed szerint miket érdemes csinálni?

2014. máj. 15. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!