Mennyire nehéz Budapesten munkahelyet találni?
Idén végzek pszichológia alapképzésen. Mesterizni fogok, de szükségem lenne egy mellékállásra. Hétvégi, vagy félnormás lenne a legideálisabb.
Tisztában vagyok vele, hogy szakmámon belül nem fogok kapni, de szinte bármit elvállalnék.
Magabiztos vagyok és talpraesett. Mit gondoltok?
22F
Attól függ melyikek, és hogy mit értesz alulfizetett alatt. Én évekig forgalomszámláltam például, 700-1000 közötti órabérért.
Egyébként nem értem annyira az elvárásaidat, hiszen egy gyakorlatban nem túl jól alkalmazható végzettséged van, ami ha nem szakmán belül helyezkedsz el, akkor nem sokat nyom a latban. Ezek után milyen bérkövetelésekkel állsz elő, ami nem diákmunka, de hozzád alkalmazkodóan rugalmas? Én mondjuk mesterszak alatt (többek között) fizetett kutatásokban dolgoztam, de az neked gondolom nem opció.
Úgy értettem, hogy a diákmelók valamivel kevesebbet fizetnek, mint mondjuk hasonló, de rendes munkakörön belül. Nem olyan nagyok az elvárásaim, de azért ne 400 ft –al legyen több pénzem egy óra alatt.
700 körül már egész jónak tartom.
De miért kell éveken át böngészni? Nem kaptál melót? Vagy nem tetszett, vagy mi?
Am. véleményed szerint miket érdemes csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!