Hogy kell rizsázni 3-5 oldalon keresztül egy 110 oldalas kisregényről?
Figyelt kérdés
Még csak lesni se tudok, mert nincs magyarul róla semmi.2014. máj. 9. 15:55
1/3 anonim válasza:
Úgy, hogy elolvasod az a 110 oldalt, vagy ha erre nem vagy képes, akkor legalább utánanézel a kisregénynek, mások mit írtak róla, keresel elemzést. Nem olyan sok az, én egy átlagos napon többet olvasok, mint 100 oldal...
2/3 A kérdező kommentje:
Jó, Te nagyon ügyi vagy, pask-pask. Mondták már neked, hogy rosszindulatú vagy? Már egyből a rosszat feltételezed? Nyilván nem teszek fel ilyen kérdést, ha nem olvastam a művet, mert akkor sejtem az okát, hogy miért nem tudok nekiállni. A kérdés az volt, hogy az istenbe lehet szenvedés és erőlködés nélkül egy ilyen rövid műről 5 oldalt legyártani.
Istenem, de unom az ilyen nagypofájú seggeket...
2014. máj. 12. 12:55
3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként már megoldottam. Értelmes, normális tippekre lett volna szükség, nem arra, hogy lessek a netről, mások mit írtak. Mellesleg semmit magyarul vagy angolul, ezt írtam is fent. Ha valamit nem tudsz, inkább hallgass, ne trollkodjál.
2014. máj. 12. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!