Nyolcadikos töri vizsga, így?
Figyelt kérdés
26 tételünk van és csak kettőt tud mindenki az osztályból, ráadásul az egyik mindenkinek ugyanaz (Jézus élete) akkor mi lesz velünk a vizsgán? Megtudnánk győzni a tanárt? A tételek egy részét még nem is vettük és holnap vizsga. Nem rég osztották ki a tételeket is és nem vettük át közösen.2014. máj. 8. 17:13
1/2 anonim válasza:
Sajnos lekéstem arról, hogy erre válaszoljak. Mondd már el légyszi, hogy hogy ment!
2/2 A kérdező kommentje:
Hú, hát nagyon durva volt. Csak páran mentek át, és én nem voltam köztük. Egész éjjel tanultam és mégis olyat húztam, hogy kész, végem volt. De elvileg lesz valami reklamáció a töritanárnál, mert mint kiderült a többi tanár se tudta, hogy emnnyire késve adta ki a tételeket, így lehet, hogy újravizsgázhatunk valamikor nyáron. Szóval ez valamilyen szinten szerencse, de mégis tök szívás, hogy a tanár hülyesége miatt mehetek be nyáron vizsgázni. Na de ez az én formám.
2014. máj. 19. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!