Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ügyvédnek vagy informatikusnak...

Ügyvédnek vagy informatikusnak jobb továbbtanulni?

Figyelt kérdés
Melyiknek jobbak az elhelyezkedési lehetőségei, itthon és külföldön?
2009. dec. 26. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Informatikus!!!Bár mindkettőből rengeteg van,de akkor is ajánlom,mert jól jövedelmező állást tudsz kifogni vele;)
2009. dec. 26. 22:56
 12/15 anonim válasza:
Utolsó előtti válaszolónak 100%-ban igaza van. Informatika külföldön is informatika. A magyar jogrend meg teljesen más mint a külföldi. Teljesen igaza van a hozzászólónak. Nem hogy a jog, de még a közgáz jogi része sem ugyanaz.
2009. dec. 26. 23:22
 13/15 anonim ***** válasza:
informatikus.de valamivel ki kell tűnnöd.elég sokan vannak-
2009. dec. 27. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Sokan vannak, de mivel egyre jobban modernizálódik a világ, egyre jobban terjednek el a számítógépek, ezért sok informatikusra van szüksége az országnak, a világnak.

Ha meg valaki érez annyi elhivatottságot magában, akár még egy új ötlettel rukkolhat elő, vagyis akár új programokat is írhat, ami hasznossá és könnyebbé teszi az infot. Abba meg azért van pénz, és nem is kevés...

2009. dec. 27. 13:02
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.

A külföldi munkán az informatikára gondoltam én is csak elfelejtettem odaírni az én hibám elnézést.

2009. dec. 27. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!