Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek el szakmai...

Hogyan kezdjek el szakmai gyakorlathoz helyet keresni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg egy kicsit többet, ha lehetne? Melyik országrész? Milyen szakma? Fodrász v. jogi aszisztens? :D
2009. dec. 26. 23:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Miben kell odamenni? Kit kell keresni? Mit kell mondani? STB.
2009. dec. 26. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:

De mégis milyen szakmához? Vagy hogy érted a kérdést?

Szerintem a feltételeket elfogják mondani ha már meglesz a hely.

2009. dec. 26. 23:54
 4/7 anonim ***** válasza:

keress egy helyet,ami passzol a szakodhoz.álláskereső portálokon szűkítsd a keresési feltételeket adott területre,és a pályakezdő/gyakornok alpontot válaszd(profession.hu-t ajánlom pl.)

vagy simán csak keress egy alkalmas helyet pl.neten elérhető közelségben és írj nekik emailt..írd h.felkeltette az érdeklődésedet a cégük,(stb),ide/oda jársz fősulira/egyetemre, erre/arra a szakra,és szeretnéd a gyakorlatot náluk tölteni. kb.ettől--eddig./időtartam./

jah és írd meg nekik kb.konkrétan mit csinálnál ott.ha van mód rá kérd jelezzenek vissza.

ennyi.sok sikert!

az.1.(álláskereső portálos)annyiban jobb,h.ott tényleg keresnek valakit,ha alkalmas vagy rá,és bekerülsz,még fizetést is kapsz./jog szerint./

utóbbi esetben(ha vaktában keresgélsz)az is jó lehet,//én így voltam//szívesen fogadhatnak így is,csak pénzt nem kapsz.

még 1 kis érdekesség,amit jó,ha tudsz:ha egy meghirdetett állásra jelentkezel,és fizetést kapsz,akkor GYAKORNOK leszel.---szerződést is kötelesek kötni veled.

ha pedig csak magadtól,önként,fizetés nélkül vagy ott akkor SZAKMAI GYAKORLATOT végzel.ekkor kevesebb a kötöttség,szóval semmire se kötelezhetnek..pl.mikorra mész,meddig maradsz...persze a te érdeked az,h.jóban legyél velük.

szóval a 2 elnevezés közt van különbség!

hajrá!!

2009. dec. 27. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

a ruhát illetően(ha már biztos a talákozó)nyilván ne sportszerkót vegyél fel,de ne legyél túl puccos se.szépen mosott,kivasalt,kicsit alkalmias ruha.kiskosztüm,fekete nadrág,valami csini felső..nem csicsás.!fontos az 1.benyomás-

ha fiú vagy,végülis lehet öltöny is.

2009. dec. 27. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:
#találkozó
2009. dec. 27. 08:25
 7/7 anonim ***** válasza:

megint én!

egy kis érdekesség,de azért ne törj le!:)

[link]

2009. dec. 27. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!