Hogyan kezdjek el szakmai gyakorlathoz helyet keresni?
De mégis milyen szakmához? Vagy hogy érted a kérdést?
Szerintem a feltételeket elfogják mondani ha már meglesz a hely.
keress egy helyet,ami passzol a szakodhoz.álláskereső portálokon szűkítsd a keresési feltételeket adott területre,és a pályakezdő/gyakornok alpontot válaszd(profession.hu-t ajánlom pl.)
vagy simán csak keress egy alkalmas helyet pl.neten elérhető közelségben és írj nekik emailt..írd h.felkeltette az érdeklődésedet a cégük,(stb),ide/oda jársz fősulira/egyetemre, erre/arra a szakra,és szeretnéd a gyakorlatot náluk tölteni. kb.ettől--eddig./időtartam./
jah és írd meg nekik kb.konkrétan mit csinálnál ott.ha van mód rá kérd jelezzenek vissza.
ennyi.sok sikert!
az.1.(álláskereső portálos)annyiban jobb,h.ott tényleg keresnek valakit,ha alkalmas vagy rá,és bekerülsz,még fizetést is kapsz./jog szerint./
utóbbi esetben(ha vaktában keresgélsz)az is jó lehet,//én így voltam//szívesen fogadhatnak így is,csak pénzt nem kapsz.
még 1 kis érdekesség,amit jó,ha tudsz:ha egy meghirdetett állásra jelentkezel,és fizetést kapsz,akkor GYAKORNOK leszel.---szerződést is kötelesek kötni veled.
ha pedig csak magadtól,önként,fizetés nélkül vagy ott akkor SZAKMAI GYAKORLATOT végzel.ekkor kevesebb a kötöttség,szóval semmire se kötelezhetnek..pl.mikorra mész,meddig maradsz...persze a te érdeked az,h.jóban legyél velük.
szóval a 2 elnevezés közt van különbség!
hajrá!!
utolsó vagyok
a ruhát illetően(ha már biztos a talákozó)nyilván ne sportszerkót vegyél fel,de ne legyél túl puccos se.szépen mosott,kivasalt,kicsit alkalmias ruha.kiskosztüm,fekete nadrág,valami csini felső..nem csicsás.!fontos az 1.benyomás-
ha fiú vagy,végülis lehet öltöny is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!