Kinek hogy ment ma az emelt matek?
Én is azért akartam nagyon jót írni, mert ez az egy, amihez még értek... vagy legalább is azt hittem. :D
Meg az, hogy mondjuk, ha mindent megcsinálok, szerintem jól, akkor is tuti lesz valami, amit benézek, de így, hogy alapból tudom, hogy van, amit benéztem, így nem túl biztató...
De engem legjobban az zavar, hogy úgy érzem, hogy saját magamból nem tudtam a legjobbat kihozni, pedig most az egyszer akartam, lehet, hogy ez volt a baj.
Nekem van egy ismerősöm aki 100%-ra írta az idei emelt matekot. Egyébként szerintem se volt nehéz, hanem inkább azok voltak a buktatók, hogy aprólékos volt, és nagyon oda kellett figyelni. Azért volt nagy a rontás lehetősége mert hosszadalmas számolásokat kellett csinálni néhol.
Lehet hogy ki fogtok utálni emiatt de hogyha ez számotokra nehéz volt akkor örüljetek erősen hogy nem másik évben érettségiztetek (mondjuk tavaly) mert az pl. ehhez képest többszörösen nehezebb volt... Egy rendes fakton egy ilyen érettségire simán fel lehetett készülni.
Persze azt tudom, hogy tavaly nagyon nehéz volt, de mondjuk nem az az általános.
És szerintem is könnyű volt, de valamiért mégse tudtam rendesen megcsinálni. Ez elég ellentmondásos, pont ezért én se értem, hogy mi van.
De az az valaki honnan tudja, hogy milyen lett? 3-án derül csak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!