Emelt szintű biológia, matek érettségire a mozaikos vagy a nemzetis könyvekből érdemes készülni?
Emelt biológiára a mozaikos tankönyveket tudom ajánlani. Mi a tankönyveken kívül a 11-12.-es feladatgyűjtemény (szintés Mozaikos) használtuk és Sebőkné Orosz Katalin:
Biológiaérettségi 3 (Scolar Kiadó) könyvét is.
Emelt matematikára teljesen mindegy melyik kiadó köteteit használod, mindegyik nagyon jók. Mi emelten használtuk az egységes érettségi feladatgyűjteményt 1. és 2. kötetét, valamint KÖMAL feladatokat oldottunk meg szép számban. Én még megvettem a Matematikaérettségi 4. (Scolar Kiadó) könyvet: [link] De ez nem muszály, internetről is le tudod tölteni a korábbi érettségi feladatokat.
Még annyit megjegyeznék a matematikakönyvekhez, hogy az emelt szintű tananyag egy külön kötetben van meg. Ez mind a két kiadónál találsz ilyet. Bármelyiket választod, alaposan fel tudsz belőle készülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!