Egy egyetemen meddig őrzik meg az elvégzett tárgyakról a hivatalos dokumentumot, ha már nem a hagyományos, Indexes rendszer van?
Váltottam már egyetemet, de akkor még kiiratkozás előtt kinyomtattam a Neptunból az elvégzett tárgyak listáját. Most sajnos félbe kell hagynom az egyetemet, arra lennék kíváncsi, hogy ha újrakezdeném és szeretném beszámíttatni a már elvégzett tárgyakat, azt 10 év mùlva is megtehetem, vagy pontosan meddig 'validak'? Indexünk már nincs, kiiratkozáskor megszüntetik a Neptun-azonosítót is.
Köszönöm!
Hogy eddig őrzik meg pontosan, nem tudom, de biztos vagy abban, hogy a neptun kódod is elvész?
Amúgy meg nyomtasd most ki megint a neptunból az "indexedet", illetve az elvégzett tárgyak tematikáját is. Probléma meg is van oldva.
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, viszont azzal, hogy kinyomtatod a neptunod semmit nem.fogsz érni. Inkább a tanulmányi osztályon kérj leckekönyv másolatot!
(lényegében ugyan azt fogod megkapni, mintha kinyomtatnád a neptunt, de hivatalos irat lesz)
Neptunból való nyomtatás alatt én is ezt értettem ;)
Csak nálunk lován erre menüpont, aztán ők kipostázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!