Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerinted mi lesz a holnapi...

Szerinted mi lesz a holnapi matek érettségiben?

Figyelt kérdés

2014. máj. 5. 15:36
1 2
 11/16 hunsnowboarder ***** válasza:
Brühühü gondolom azt a könyvet nem tegnap adták oda...
2014. máj. 5. 22:17
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Bírom mekkora szájuk van az egyetemistáknak, hogy így vizsga úgy vizsga. Kb alig kell bejárni az egyetemre, van rendes napirended nem reggel 7-4 ig suliba vagy kaja nélkül stb. Az egész év végig buli. Vizsgaidőszakba meg sírtok hogy ó jaj, pedig úgyanúgy nem 4 nap alatt kell megtanulni, hanem van rá egy csomó időtök vizsga előtt, amikor buli van. És ne mondd , hogy nem mert rengeteg egyetemista vesz körül és látom amit látok. Egyébként attól, hogy megtanulsz 200 könyvet nem leszel intelligens kedves egyetemista! :) sok szerencsét majd az álláskeresésben :*
2014. máj. 5. 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
JA és még annyit teszek hozzá a több 100 oldalas tételedhez: napi 300 oldal kémiát tanulok/ olvasok. :) Nagyon sajnállak tényleg!
2014. máj. 5. 22:29
 14/16 anonim ***** válasza:
25%

Ez tudod szakfüggő. Nekem 2 kivételével minden órára be kell járnom, sok a gyakorlati tárgyam. Az a kettő tárgy meg olyan, hogy már letudtam pár hete elővizsgával.

Valóban nem 7-4-ig tart kaja nélkül. Én csupán minden szabadidőmet, kivéve a hétvégét, tanulással töltöm. Miért? Mert heti 20 órában dolgozok, na nem ám diákmunkát.

Szóval nem kell minden egyetemistát egy kaptafára venni, nekem is vannak olyan csoporttársaim, akiket jellemeztél, de én ebből köszönöm, nem kérek.

Emelt szinten tettem francia érettségit, emelt szinten érettségiztem történelemből franciául, a matekot is franciául csináltam. Szóval nem tudom sajnálni, nem tudok együtt érezni. És engem sem kell sajnálni, én választottam, de undorodok attól, hogy minden egyetemistáról azt hiszik, hogy csak buli az egész élet.

2014. máj. 6. 06:40
 15/16 anonim ***** válasza:
És hogy jön ez az egész ide? Olvassátok már el, mi a kérdés!
2014. máj. 6. 06:54
 16/16 Edna9 válasza:

Sok sikert először is a matekhoz,kedves érettségiző,majd írd le,hogy ment,kíváncsi vagyok! :)

Egyébként meg ezek az egyetemisták magukból csinálnak hülyét azzal,hogy beoltják a most érettségizőket. Én is egyetemista vagyok,nekem is jön a vizsgaidőszak,szívni is fogok,mint a torkosborz, de nem felejtettem el,hogy 4 évvel ezelőtt még én is full stresszben ültem az érettségi előtt. Ahogy ti is. Attól,amiért XY már túl van rajta,attól még ugyanolyan nehéz az adott évben átvészelni az egészet,és ha már az idősebb jogán pattogtok, legalább az abban merüljön ki,hogy segítetek,ha kérdeznek.

A kérdésedre válaszolni már nem fogok,mivel már tart a matek, de még egyszer sok szerencsét, ha tudod,majd írd meg,hogy ment :) Unokaöcsém is most harcol vele, érdekel,hogy mi volt :D

2014. máj. 6. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!