Tik mitöl féltek hnap a leglyobban?
Figyelt kérdés
Én a matektol,töri az meggyeget ,magyarból jo vok. Ti?2014. máj. 4. 12:51
11/20 A kérdező kommentje:
akki névtelenbe irt utsora az mért öszt irt ????????????????????????? mostfogok mályusban éreccségízni vagyis nem is me márr megvan a matekmatika meg a magyar!
2014. máj. 6. 14:44
12/20 anonim válasza:
Tegnap este kinéztem az ablakon a hátsó udvarra, és láttam hogy teljesen sötét van. Ránéztem erre a kérdésre, és bizony rájöttem hogy nem is volt akkor olyan sötét.
Úristen...
13/20 A kérdező kommentje:
te is mitt keménykecc már istenem
2014. máj. 6. 14:50
14/20 anonim válasza:
Gypsies in the dark - Kívül-belül sötétség
Ha egyáltalán tudsz angolul :/
15/20 anonim válasza:
Hagyjátok a fenébe, ez a kérdés akkora kamu, mint amekkora unatkozó h.ülye a feltevője...
16/20 A kérdező kommentje:
mé lenne kamu ,pls :(?
2014. máj. 6. 15:05
17/20 anonim válasza:
Azért ősszel,te agyalágyult,mert kettőt nem pislogsz,megbuksz! Tudjuk,hogy csak megjátszod a hülyét,ha meg nem,akkor szerintem kár a gőzért,magyarból mehetsz újra,te szerencse csomag!
18/20 A kérdező kommentje:
neked lágy az agyad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nekem nem the
2014. máj. 6. 23:09
19/20 anonim válasza:
Jó,inkább nem vitatkozom ilyen mentálisan sérülttel...
20/20 A kérdező kommentje:
ne idegellyél már fel istenem te vagy az !!
2014. máj. 7. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!