Féltek a 2014-es érettségitől?
Figyelt kérdés
Írásbelitől vagy szóbelitől féltek jobban? Melyik tantárgytól? Sokat tanultatok rá?2014. ápr. 26. 22:39
2/19 anonim válasza:
Én az emelt angoltól félek, a többinél ráérek jövőre aggódni. Tulajdonképpen most nem készülök semmit. Elég nagy vakmerőség, tudom, de annak ellenére, hogy nem érettségizem, rengeteg dologból kell vizsgáznom majd, a középszintű angolom pedig már megvan.
3/19 anonim válasza:
Én a töritől félek,ugyanis be sem fejeztük az anyagot és szóbelire nem adott ki tételeket a tanár.... Ennyire szabályos.
4/19 anonim válasza:
Nem igazán. Van már benne tapasztalatom. Idén, illetve tavaly is hoztam előre érettségiket, így nem lesz idegen a helyzet.
Utolsó: nem kötelező szóbelire kiadni tételeket, sőt nem is lenne neki szabad.
5/19 anonim válasza:
A szóbeli tételsorát kötelező kiadnia.
6/19 anonim válasza:
NEM kötelező kiadnia! Az már más kérdés, hogy a legtöbb tanár kiadja, de ez szabályellenes.
Az oktatas.hu-n fentvannak az érettségi vizsgák részletes leírása.
Idézem: "A tételsort nem lehet előzetesen kiadni, a tételeket a vizsgázók csak a vizsgán ismerhetik meg."
7/19 anonim válasza:
Én az emelt töritõl félek, de amúgy ott helyben mindegyiktõl fogok. Ahova menni szeretnék oda föci emelt vagy töri emelt kell ( és még másból is lehet választani.) Tavaly föci középszintet letettem, és most minden a törin múlikxddd.
8/19 anonim válasza:
Próbálok nem félni, attól nem lesz könnyebb!
Utolsó, hogy készülsz az emelt törire? :)
9/19 anonim válasza:
Elõzõ vagyok.
De nem is lenne muszáj emeltezni arra a szakra, de így nagyobb az esély bekerülni +50 ponttal.
10/19 anonim válasza:
Én eléggé félek. Főleg a matek írásbelitől, meg esetleg még a töritől. Németre nagyon nem fogok készülni, nem is lehet szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!