Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Féltek a 2014-es érettségitől?

Féltek a 2014-es érettségitől?

Figyelt kérdés
Írásbelitől vagy szóbelitől féltek jobban? Melyik tantárgytól? Sokat tanultatok rá?
2014. ápr. 26. 22:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. ápr. 26. 22:40
 2/19 anonim ***** válasza:
Én az emelt angoltól félek, a többinél ráérek jövőre aggódni. Tulajdonképpen most nem készülök semmit. Elég nagy vakmerőség, tudom, de annak ellenére, hogy nem érettségizem, rengeteg dologból kell vizsgáznom majd, a középszintű angolom pedig már megvan.
2014. ápr. 26. 22:46
 3/19 anonim ***** válasza:
Én a töritől félek,ugyanis be sem fejeztük az anyagot és szóbelire nem adott ki tételeket a tanár.... Ennyire szabályos.
2014. ápr. 26. 22:57
 4/19 anonim ***** válasza:

Nem igazán. Van már benne tapasztalatom. Idén, illetve tavaly is hoztam előre érettségiket, így nem lesz idegen a helyzet.

Utolsó: nem kötelező szóbelire kiadni tételeket, sőt nem is lenne neki szabad.

2014. ápr. 26. 23:01
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
A szóbeli tételsorát kötelező kiadnia.
2014. ápr. 27. 00:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

NEM kötelező kiadnia! Az már más kérdés, hogy a legtöbb tanár kiadja, de ez szabályellenes.

Az oktatas.hu-n fentvannak az érettségi vizsgák részletes leírása.

Idézem: "A tételsort nem lehet előzetesen kiadni, a tételeket a vizsgázók csak a vizsgán ismerhetik meg."

[link]

2014. ápr. 27. 01:00
 7/19 anonim ***** válasza:
Én az emelt töritõl félek, de amúgy ott helyben mindegyiktõl fogok. Ahova menni szeretnék oda föci emelt vagy töri emelt kell ( és még másból is lehet választani.) Tavaly föci középszintet letettem, és most minden a törin múlikxddd.
2014. ápr. 27. 07:15
 8/19 anonim ***** válasza:

Próbálok nem félni, attól nem lesz könnyebb!

Utolsó, hogy készülsz az emelt törire? :)

2014. ápr. 27. 07:17
 9/19 anonim ***** válasza:

Elõzõ vagyok.

De nem is lenne muszáj emeltezni arra a szakra, de így nagyobb az esély bekerülni +50 ponttal.

2014. ápr. 27. 07:18
 10/19 anonim ***** válasza:
Én eléggé félek. Főleg a matek írásbelitől, meg esetleg még a töritől. Németre nagyon nem fogok készülni, nem is lehet szerintem...
2014. ápr. 27. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!