Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Féltek a 2014-es érettségitől?

Féltek a 2014-es érettségitől?

Figyelt kérdés
Írásbelitől vagy szóbelitől féltek jobban? Melyik tantárgytól? Sokat tanultatok rá?
2014. ápr. 26. 22:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én a matektól, meg az emelt angoltól félek egy kicsit. :) Magyarból a szövegértés rémes, remélem idén nem bonyolítják túl a kérdéseket.
2014. ápr. 27. 13:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Általánosságban nem félek, mert nincs mitől :)

Eddig a töritől féltem, de most tudtam meg, hogy a próbaérettségim 0 tanulással 3-as lett, így ettől már nem tartok annyira.

Az angoltól egy picit félek, mert hiába 5 évfolyamos, nyelvi előkészítős osztályba mentem, nem fejlődtem szinte semmit angolból, nyelvsulira meg nincs pénzünk. Marad az önálló felkészülés.

A magyartól nem tartok, mert egy vicc az is, de a tanárom nem enged érettségizni most, májusban -.-

2014. ápr. 27. 13:21
 13/19 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Már nem azért,de az összes normális tanár -tudva lévén,hogy ez a magyar oktatási rsz mennyi mindent bele akar verni a fejünkbe és nem gyerekcentrikus- , a szóbeli tételeket le szokta adni.

Vagy legalábbis a választott témaköröket (illene)

2014. ápr. 27. 19:25
 14/19 anonim válasza:
Sokat tanultatok rá? Viccelsz? Még most kezdem :D
2014. ápr. 27. 21:15
 15/19 anonim válasza:
En nagyon felek foleg a matektol neg az emelt toritol :/ van aki emeltezik meg toribol ? Nyugtassatok meg hogy tise tanultatok agyon magatokat :D tanulok ra egyfojtaba de tuti valami agytekeros feladatsort kapunk...
2014. ápr. 27. 21:57
 16/19 EffyStonem96 ***** válasza:

Emelt töritől nagyon félek. Elkezdtem tanulni már februárban, az utóbbi egy hónapban pedig le sem tettem a könyvet de így sem tudok semmit szinte. Nem eleget. Jogra szeretnék menni. Ott ugyebár lehetetlen magas ponthatár van.

Emelt angolom már megvan, 93% úgyhogy most a töritől függ minden. 85% alatt kidobhatom a kukába... :/

Nem tudom mi lesz. Elég para...

2014. ápr. 29. 23:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Én is emelt törizek, amúgy korábban már írtam ide.

Nekem még két könyvet át kell néznem, a 10-es könyv... fhu alig tudok vmit..

én a német érettségire előtte nap tanulok , vagyis átnézem a sablon szöveget az íráskészséghez xd

2014. ápr. 30. 20:09
 18/19 anonim ***** válasza:
* sablon mondatokat
2014. ápr. 30. 20:09
 19/19 riseagainst96 válasza:
Lassan kezd beszibárogni a pánik a sejtjeimbe már a magyart illetően is, de a fő ijedelem okozója az emelt töri lesz. Mert nem, nem tanultam magam agyon, de ahova menni akarok - anglisztika - oda tavaly ELTE-n 402 pont kellett, az meg elméletileg meglenne nekem már egy 55%os törivel is, annál meg azért jobbat tervezek (:
2014. máj. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!