Féltek a 2014-es érettségitől?
Általánosságban nem félek, mert nincs mitől :)
Eddig a töritől féltem, de most tudtam meg, hogy a próbaérettségim 0 tanulással 3-as lett, így ettől már nem tartok annyira.
Az angoltól egy picit félek, mert hiába 5 évfolyamos, nyelvi előkészítős osztályba mentem, nem fejlődtem szinte semmit angolból, nyelvsulira meg nincs pénzünk. Marad az önálló felkészülés.
A magyartól nem tartok, mert egy vicc az is, de a tanárom nem enged érettségizni most, májusban -.-
3-as vagyok.
Már nem azért,de az összes normális tanár -tudva lévén,hogy ez a magyar oktatási rsz mennyi mindent bele akar verni a fejünkbe és nem gyerekcentrikus- , a szóbeli tételeket le szokta adni.
Vagy legalábbis a választott témaköröket (illene)
Emelt töritől nagyon félek. Elkezdtem tanulni már februárban, az utóbbi egy hónapban pedig le sem tettem a könyvet de így sem tudok semmit szinte. Nem eleget. Jogra szeretnék menni. Ott ugyebár lehetetlen magas ponthatár van.
Emelt angolom már megvan, 93% úgyhogy most a töritől függ minden. 85% alatt kidobhatom a kukába... :/
Nem tudom mi lesz. Elég para...
Én is emelt törizek, amúgy korábban már írtam ide.
Nekem még két könyvet át kell néznem, a 10-es könyv... fhu alig tudok vmit..
én a német érettségire előtte nap tanulok , vagyis átnézem a sablon szöveget az íráskészséghez xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!