Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor kapunk behívót? (DE GYFK)

Mikor kapunk behívót? (DE GYFK)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelentkeztem a Debreceni Egyetem óvodapedagógus szakára, ami helyileg ugye Hajdúböszörményben van. Igazából 2 kérdésem lenne: Nekem akkor hol kell alkalmassági vizsgát tennem?(Nem ezt a sulit jelöltem meg elsőnek, de ez van a legközelebb hozzám) és mikor küldik a behívót, hogy mikor lesz a vizsga?

Előre is köszönöm :)

2014. máj. 3. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Június 26-27-én hívják be az embereket. Gondolom vagy 'Böszörményben vagy Debrecenben lesz.
2014. máj. 3. 21:02
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam köszi:)
2014. máj. 4. 17:53
 3/3 anonim válasza:
Én előalkalmassági vizsgát tettem ugyanitt. A levélkében azt írta, hogy a hozzám legközelebb lévő intézménybe kell menjek (Debrecenben a központban lakok), és Böszörménybe kellett mennem. Mindenki ott vizsgázott akkor, más vizsgára kijelölt hely nem volt. Szóval innen gondolom, hogy az most is ugyanígy lesz
2014. máj. 17. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!