Most nem kapok éretségi bizonyíványt? Most akkor kapunk éretségit, ha 50 óra közmunkát végidolgoztunk, de .
Most akkor kapunk éretségit, ha 50 óra közmunkát végidolgoztunk, de, ha kerekesszékes vagyok hogyan csináljam (magamat se tudom ellátni
).
A közmunka rengeteg mindent takarhat szóval elképzelhető hogy kell menned mert sajnos Magyarországon élünk és itt bármi megtörténhet.
Nyilván nem kapálni küldenek ki, de irodákba simán mehetsz kisegítőnek pecsételni vagy ilyenek, vagy idősek otthonába vagy kórházakba foglalkozni idősekkel. Sokan csinálnak ilyet egyébként.
Nálunk is volt a suliban egy csaj aki tolószékbe kényszerült, igaz tudott járni mankóval de csak rövidtávon. Akkor még nem volt ez a közmunkás baromság de tudtommal ő is jár ilyen idősekhez beszélgetni, foglalkozni velük, persze mint önkéntes csak hogy emberek közt lehessen legtöbbször én viszem el autóval ha ráérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!