Ha nem vagyok zseni akkor felesleges az ELTÉ-t írni első helyre?
Figyelt kérdés
Reálisan,kis szerencsével 440-450 ponttal kalkulálhatok kb.
Pszichológiára jelentkeztem első helyen az ELTEre majd a KRE,Pázmány.
De mar a tavalyi ponthatárok is elég durvák voltak és hallottam hogy oda felvételiznek a legjobb tanulók.
Így onnan lemaradok első helyen,a második helyen meg hátrányos vagyok ahhoz képest aki azt írta elsőnek.
Akkor írjak inkább egy kevésbé nagyhírűt az elsőre?
2014. ápr. 29. 15:32
1/4 anonim válasza:
nem leszel hátrányban a 2. helyen attól még, hogy más azt elsőnek írta. Ki találta ki ezt a hülyeséget?
2/4 anonim válasza:
Nem vagy hátrányban ahhoz képest, aki a te másodikadat írta elsőnek, ilyen összefüggés nincs. Ahova elérted a ponthatárt, oda bekerülsz, ha ez az első helyed, akkor oda, ha ez a második vagy a harmadik helyed, akkor oda..
3/4 A kérdező kommentje:
Ja akkor jó,köszi.
Egy ismerősöm mondogatta ezt..
2014. ápr. 29. 16:32
4/4 anonim válasza:
ha 440-450 ponttal kalkulálhatsz akkor túl rossz tanuló te se lehetsz..:DD tavaly károli pszichóra 444 pont volt a ponthatár, magasabb volt mint az ELTE-n, szóval ha kb ez a ponthatár marad (és ennél a szaknál általában nincs nagy változás), akkor lazán bent leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!