Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vállasszam így a gyógyszerészit?

Vállasszam így a gyógyszerészit?

Figyelt kérdés
Még csak 9.-es vagyok, de nagyon szeretem a kémiát és a biosszal sincs sok bajom. Még nem tanultunk az emberről de úgy kondolom tetszene. Eddig a növények semlegesek voltak számomra, viszont az állatokat eléggé unalmasnak véltem. Maradjak e az eredeti tervnél(gyógyszerész) vagy nézzek más után? Esetleg ajánlanátok ezekkel a tárgyakkal vmit még.

2014. ápr. 28. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Még nem tanultatok anatómiát, nem tudhatod a rendszertan és némi ökológia alapján, hogy az ember, az emberi test tanulása mennyire tetszene. (Sokan nem szeretik. Van, akinek tökéletes és logikus, másoknak csak magolós.) Szép dolog hosszú távra tervezni, de előbb legyen egy kis rálátásod a témára. Lehet, hogy később a biológia nem fog annyira tetszeni, maradsz csak a kémiánál, és akkor már vegyészet.

Persze ha tetszik a gyógyszerészet, nem akarlak lebeszélni, csak még sokat változhatsz.

2014. ápr. 28. 23:42
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

"Még nem tanultatok anatómiát,"

Egy gyógyszerész soha nem is fog anatómiát tanulni, mert amit anatómia néven tanulnak az mese habbal, de köze sincsen az anathoz.

Kedves kérdező, ha a kémiát szereted, akkor a gyógyszerészeti tetszeni fog szerintem. Viszont készülj fel, mert baromira kemény szak.

2014. ápr. 29. 00:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm az eddigieket!

Másodszor, igen, tudom hogy nagyon nehéz, de úgy érzem, hogy amit szeretek azt végig tudnám csinálni.

A kémiának az a része érdekelne ami a különböző anyagok emberre való hatásával foglalkozik, illetve betegségek ellenszerével, ilyesmikkel. Remélem nem fog megváltozni az érdeklődésem.

2014. ápr. 29. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!