Az alábbi szakok közül melyiket a legnehezebb elvégezni: az orvosit, a fogorvosit, vagy a gyógyszerészit?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 22:50
1/9 anonim válasza:
Nekem a gyógyszerészeti lenne a legnehezebb.
2/9 anonim válasza:
A fogorvosira azt mondják, nehezebb, mint az orvosi, de egy évvel rövidebb, és rögtön használható papírt kapsz. A gyógyszerészetit sajna nem tudom, de nekem is vszínűleg az lenne a legnehezebb a kémia miatt:)
3/9 anonim válasza:
orvosi szerintem ez nem kérdés.
4/9 anonim válasza:
Egyértelműen az orvosit.
Nem véletlenül az orvosi 6 éves képzés, míg a fogorvosi és gyógyszerészeti 5.
A kémiát meg nem csak a gyógyszerésznek kell tudnia, hanem az orvosoknak is.
5/9 anonim válasza:
Nekem is a gyógyszerészeti lenne a leghúzósabb. Az orvosit még valahogy megcsinálnám, de az a brutális, tömény kémia, na az kikészítene.
6/9 anonim válasza:
Nahát elárulom ,hogy kb az első két évben az orvosi is a kémiáról a fizikáról és a matekról szól. Betegségekről csak a vége felé lehetett hallani.
7/9 anonim válasza:
" Az orvosit még valahogy megcsinálnám"
És akkor lennél a háziorvosom? :DD
8/9 A kérdező kommentje:
"Nahát elárulom ,hogy kb az első két évben az orvosi is a kémiáról a fizikáról és a matekról szól. Betegségekről csak a vége felé lehetett hallani."
És a 2 év után mit tanultok? Nagyon nehezek ott a tantárgyak?
2009. szept. 5. 10:15
9/9 anonim válasza:
Hát nehezek, de túlélhetőek. Gyakorlatilag a titka ,hogy folyamatosan tanulj. Tehát ez nem olyan egyetem ahol csak zhkor kérdeznek meg vizsgaidőszakban, hatalmas anyag van és kb folyamatosan vizsgáztatnak az oktatók , minden órára készülni kell valamennyit. Legalábbis nem árt, hogy képben légy. Előbb az alapokat tanulod meg, aztán anatómia ezerrel minden, utána kis farmakológia, rendellenességek. Ilyeneket,de szerintem az egyetemek fent vannak az órarendek vagy hasonlók évfolyamokra bontva, ott látod ,hogy mikor mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!