Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik középiskolás matek...

Melyik középiskolás matek tananyag a legnehezebb?

Figyelt kérdés
A tanárom azzal próbál megijeszteni minket, hogy a 11-es anyaggal alig ha megyünk át :D
2010. szept. 14. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
valószínűség számítás nagyon cukor tud lenni egy idő után, amikor már a bonyolultabb feladatokhoz értek
2010. szept. 14. 16:10
 2/11 anonim ***** válasza:
én vektorokat utáltam legjobban, de már visszasírom:D (egyetem):D
2010. szept. 14. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Én a gráfos részt nem szerettem, mert tök hülyeségnek tartottam. Pedig az igazán könnyű volt.

Amúgy én tavaly 11.-ben is ötös voltam matekból, pedig nálunk is mondták az elején, hogy milyen nagyon nehéz lesz. De azt hozzáteszem, hogy volt olyan osztálytársam, aki két jegyet is rontott :S

Az biztos, hogy lesz a tananyagban több - viszonylag elvontabb - nehezebb rész, de szerintem gyakorlással sok mindent el lehet érni.

Sok sikert!

2010. szept. 14. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
hát szerintem a trigonometria a legnehezebb. mindezt onnan gondolom, hogy nekem az volt a kedvencem, de én matek szakos vagyok az egyetemen. :-P
2010. szept. 14. 16:58
 5/11 anonim ***** válasza:

én emelt matekos csoportba járok (gimi)

trigonometriát és az exponenciális egyenleteket utálom...

De még lesz integrál-differenciálszámítás is... már alig (és a hangsúly az ALIG-on van) várjuk :D

2010. szept. 14. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
utolsónak üzenem: a középsulis integrálás egy vicc. gondolhatod mit csinálunk mi alaízisen. az már tényleg nem embernek való... :-D
2010. szept. 15. 07:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek, de nem feltétlenül a témákra gondoltam, hanem összességében, a 4 év közül melyik a legnehezebb?
2010. szept. 16. 20:41
 8/11 anonim ***** válasza:

függvény analízis.

algebra.

2010. szept. 17. 01:21
 9/11 anonim ***** válasza:
kombinatorika
2010. szept. 17. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
évet nézve, egyértelműen a harmadik! első még általános iskola, másodikba kezd keményedni, az utolsó meg már csak az érettségire való ismétlésről szól.
2010. szept. 17. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!