Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A fogorvosi kar mindenhol 5év?

A fogorvosi kar mindenhol 5év?

Figyelt kérdés
Van már egy diplomám, ha ez "csak" egy alap diploma, akkor nem mehetek már államira fogorvosira?(műszaki diploma) És ha nem, akkor mindenhol 5éves a fogorvosi? Azt tudom, hogy a jog Angliában pl. jóval kevesebb, mert akkor muszáj kint folytatni a tanulmányaimat, ugyanis én hülye most jutottam el odáig, hogy muszáj ezt csinálnom, nem szeretnék kimenni, de ha nincs más megoldás, akkor muszáj lesz, ugyanis itt brutális árat kérni a fogorvosi karon. Ilyenkor mi tévő legyek? Kérlek értelmes válaszokra törekedjetek, nem hiányzik a lehurrogás, most már ezzel a helyzettel kell valamit kezdeni.
2009. dec. 23. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az előző diplomádat államilag finanszírozottan szerezted, akkor bizony fizetős. És Mo-n 5 év, máshol nem tudom mennyi.
2009. dec. 23. 20:48
 2/3 anonim válasza:
Romaniaban 6 ev a fogorvosi.
2010. ápr. 4. 15:13
 3/3 anonim válasza:
es van magyar szak is.:)
2010. ápr. 4. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!