Történelem érettségi?
Töri érettségin mennyire nehéz összekaparni a kettest?
Nem sokat tanultam idáig töriből,egyszerűen nem érdekel és nehezemre esik megtanulni.
Aki nem szedi össze töri érettségin a kettest legalább, az eláshatja magát. A töri a világ legegyszerűbb tantárgya középiskolában. Mese habbal.
Egyébként atlaszt használhatsz, abban elég sok minden benne van. De ha egy szót se tanulsz, és eddig se nagyon tanultál, akkor én a helyedben nem sok jóra számítanék.......
kérdező szerntem az előttem válaszolók eléggé elkeseríthettek téged de pl [link]
letöltesz régebbi feladatsort középszinten mész godolom ha nem érdekel és láthatod hogy kb mik vannak benne: görö római magyar királyok magyaroszág II.VH ban I II VH holokauszt fasizmus bolsevizmus ez főképpen. szóval ha neked csak az kell hogy átmenj szerintem atlasszal semmi tudással át lehet menni mert szerintem feladatok felében a megadott forrásban kb a válaszok fele megtalálható és ha használod az agyad akkor tudod. + egy könnyű feladat gótikus és román stílusú templomok képes hozzárendelése
ez az amit átnézhetsz még ez vissaztérő ezzel már találkoztam 2x régebbiekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!