Mit tegyek? Nagyon nehéz így, ha még meg is engednék a szüleim, hogy itthon legyek megint 1évig hallgathatnám, hogy semmittevő vagyok, de az se biztos, hogy megengedik, érettségivel pedig munkát tuti nem kapok. Ti mit tennétek?
nekem van olyan orvos ismerősöm aki előbb közgazdász lett, elkezdett dolgozni és akkor jött rá, h orvos akar lenni
munka mellett készült fel a felvételire, orvosi egyetem mellett, hétvégén dolgozott
ma elismert orvos, jó szakember
Például elmehetsz dolgozni... HA el akarod tartani magad, máshogy nem nagyon fog menni.
Érettségivel is tudsz dolgozni, hogy eltartsd magad, én is suli közben dolgozok, 19 leszek tavasszal, idén érettségiztem. Nem kell finnyásnak lenni a munkával, meki, tesco, gyárban meló, stb jó addig is, míg nem vesznek fel. Szerintem.
Semmiféleképpen se add fel az álmodat.
Ha annyira nagyon orvos szeretnél lenni, akkor halassz 1-2 évet. Amit a szüleid mondanak, azokat ne akard meghallani.
(az egyetemen az orvos növendékek 5, illetve 6 évig tanulnak)
Majd ha meglesz a diplomád és sikeres orvos leszel, akkor a szüleid majd csodálkozni fognak.
Sose add fel az álmaidat!
23:28 Nem vagyok finnyás, de itt a közelben nem találsz tescot, se mekit, se semmit, kb az utazás többe kerülne, mint a bérem.
utolsó: Nem halál volt.
Köszönöm az eddig hozzászólásokat.
Most ezt nem teljesen értem. Nem vettek fel, akkor most mit csinálsz? Otthon vagy? Orvosira akarsz menni, akkor miért az infóval baszakodsz?
Most otthon vagy, és jövőre is otthon lennél?
Miért nem kezdtél már el foglalkozni a nyáron, a biosszal meg a kémiával, ha orvosira akarsz menni? És akk 1 évet halasztottál volna.
Én pont ilyen helyzetben vagyok. Jogra akarok menni, egy jó emelt törit már letettem, már "csak" egy ismétlő magyar van, meg egy nyelvvizsga. Én is hallgatom itthon, de nem érdekel. Lehet később baromira megbánnám, hogy nem mentem tovább tanulni. Anyám már meg is bánta...
Ha a mérnökit fizetősön végzed, akkor utána az orvosi lehet támogatott nem?
Amúgy próbáld meg velük megbeszélni, mond, h neked ez az álmod, ezt szeretnéd csinálni...a támogatásuk nélkül nem nagyon tudod elvégezni az orvosit, mert iszonyat drága még államilag támogatotton is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!