Mi kell ahhoz hogy tesco-ba biztonsági őr lehessek?
Figyelt kérdés
Mi az a vagyonőri igazolvány? Hol lehet kiváltani? Mennyit lehet vele keresni? Aki tudja és leírná nekem részletesen, hogy mi kell hozzá és hogy kezdjek hozzá annak nagyon megköszönném. 20/l2009. dec. 22. 14:05
1/11 anonim válasza:
Ha tudsz, felejtsd el a köszönés, az udvarisság és a magázódás szabályait és mindig nézz úgy, mint aki utálja az embereket. Szerintem ennyi bőven elég hozzá.
Na jó, amúgy valószínűleg érettségi és minimálbér körüli kereset.
2/11 anonim válasza:
lány a kérdező ? :) Érdekes. Természetesen elvileg már nem lehetsz hátrányban a nemed miatt, de jó ha tudod, hogy a hirdetések 99%-a úgy szól, hogy "kigyúrt srácokat keresünk vagyonőri igazolvánnyal..".
ez egy tanfolyam, rengeteg szervezet indít képzést (google a barátod), az átlag kereset pedig 80-100 körül lesz, de nyilván hely függő.
3/11 anonim válasza:
Az előzőek kihagyták a 80 alatti IQ-t... pedig az Tescos biztonsági őröket elnézve alapkövetelmény!
4/11 anonim válasza:
Darth Vader
nem kell általánosítani nem minden biztonsági őr
bunkó :S
5/11 anonim válasza:
tényleg nem kell általánosítani, mert vannak tök normális biztonsági őrök is. én dolgoztam a tescoban (mármint a tesco soron) és jó fejek voltak a biztonsági őrök, persze volt egy-kettő aki tahó volt de ha ők éppen egy irodában dolgoznának akkor is tahók lennének.
7/11 anonim válasza:
ismerösöm mondta hogy kökemény 400as orabéren van!
8/11 anonim válasza:
400-as órabér?
Ezen mit csodálkozol?
Tesco gazdaságos..........
9/11 anonim válasza:
Először is kell egy biztonságőri tanfolyamot. Ha azt sikerrel elvégzed, mehetsz biztonsági őrnek. A Tesco külön security cégeket alkalmaz, és ha jól tudom ők szabják meg kit hova küldenek.
10/11 anonim válasza:
Személyi és vagyonőr igazolvány+kamarai tagsági+megbízói felhatalmazás a biztonsági őri feladat ellátására (EZ MIND SZÜKSÉGES KEDVES TANULT KOLLÉGÁK, ugyanis csak így lehet törvényesen dolgozni. A személyi és vagyonőri igazolványhoz kell a személyi és vagyonőri (OKJ biztonsági őr képzés elvégzését igazoló bizonyítvány másolatának közjegyző által hitelesített példánya, az igazolványt írásban kérelmezni kell a területileg illetékes megyei rendőrkapitányságon. Nem kell vállalkozói igazolvány a munkahelyek többségén, de van ahol csak vállalkozóként alkalmaznak, de ez már ritka.Általában 400-500 Ft/óra. Ha Heves megyében laksz tudok biztonsági őr képzést, nem ilyen munkaügyi központ által támogatott szarra gondolj, fizetős de megéri. Ha kérdésed van írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!