Ki megy még rajtam kívül 2014. Április 23-án a NKE RTK fizikai (erőnléti) alkalmassági vizsgájára?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 22:40
21/54 anonim válasza:
Alapból mindegyik számnál csak 1 kísérlet van?
22/54 anonim válasza:
Hát ha pl. ingánál csúszott a cipőd akkor megengedik hogy újra fusd, vagy ha nem lépsz oda a vonalra akkor szolidan ess el.
23/54 A kérdező kommentje:
Nem engednek meg semmit sem... :s
Szabályos végrehajtásra 0 pont.... megvan bundázva..:S
2014. ápr. 23. 15:45
25/54 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy mindenki tapasztalja meg, hogy milyen egy felvételi a rendőrségnél. :)
2014. ápr. 23. 16:34
26/54 anonim válasza:
Amúgy meg a kérdésedre válaszolva: rajtad kívül még legalább 137 ember :))
27/54 A kérdező kommentje:
Jókor mondod:DD Te is ma voltál?:D Akkor lehet beszéltem is veled ma:D
2014. ápr. 23. 16:53
28/54 anonim válasza:
Tegnap milyen arányban kaptatok fizikailag alkalmas minősítést? Hogy saccolod? Vagy esetleg közölték is?
29/54 anonim válasza:
26-os vagyok, igen én is tegnap voltam :D
30/54 anonim válasza:
Csak a tiédet mondják el, nem tudod meg az arányokat. Én csak azokat láttam akik velem egy lapon voltak, ott a 20 névből 5 el se ment, és még 5 "A" betű volt, tehát 10 alkalmatlan. Szerintem ez reális is lehet, a megjelentek 2/3-át megvágják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!