Ki megy még rajtam kívül 2014. Április 23-án a NKE RTK fizikai (erőnléti) alkalmassági vizsgájára?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 22:40
11/54 anonim válasza:
Kicsit igazságtalannak érzem, hogy ilyen fos időben is terepen van. Aki a hét vége felé megy az nagyon megszívja, addigra szanaszét ázik a pálya :/ Aszfalton megy a max pont, sáros terepen azért lehet, hogy necces lesz.
12/54 anonim válasza:
én a szervezéssel sem voltam elégedett. egy kis váróteremben voltunk bő háromnegyed órát, az öltözőben ugye nem fértünk el annyian, mindenkinek össze-vissza voltak a cuccai
13/54 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz holnap! :)
2014. ápr. 22. 22:40
14/54 A kérdező kommentje:
Nekem most nem jó mert izomláz van a hasamban...:S
2014. ápr. 22. 22:43
15/54 anonim válasza:
Tudtommal szilárd burkolaton kell futni, és "csak" azért van terepfutásként meghirdetve, mert nem sík területen jelölték ki a pályát. Vagy rosszul tudom?
16/54 A kérdező kommentje:
Passz:)
2014. ápr. 22. 22:47
18/54 A kérdező kommentje:
Örülök, ha 15 perc alatt meglesz:D
2014. ápr. 22. 22:48
19/54 A kérdező kommentje:
Lófaszt nemkészültem az egészre... :s
2014. ápr. 22. 22:48
20/54 anonim válasza:
Na fasza, most nézem hogy nem mondanak esőt holnap délelőttre. Szóval nem kell jet-skit vinni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!