Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Logisztikai ügyintéző szak...

Logisztikai ügyintéző szak mennyire 'matekos'?

Figyelt kérdés
A matekra épül? Vagy sok a matekos óra, feladat?
2014. ápr. 10. 17:07
 1/3 anonim válasza:
Akad bőven de nem vészes....hala isten nincsenek bonyolult szamitasok...(eddig, 2 eves kepzesen az elsőt vegzem iden..)
2014. máj. 23. 18:24
 2/3 anonim válasza:
Szia! Én most végeztem. Nos, én nem voltam a legjobb matekból, 2-es érettségivel végeztem. Annó egyik ismerősömtől érdeklődtem, hogy mennyire matekos, ő azt mondta, hogy á nem vészes. Nos nekem bőven megvolt vele a bajom. Vannak olyan számítások ahová képletek kellenek, azok egyszerűbbek, hiszen csak a képletet kell tudnod. De viszont akadt bőven egy két olyan számítás ahol tudni kell logikusan gondolkozni! Ez nagyon nagy előny ebben a szakmában! Nekünk elsőben volt gazdasági óránk is, ahol mérlegsort kellett számolnunk, adózást vettünk. Rühellte az egész osztály.. De az első év inkább tingli-tangli volt.. sajnos másodikban jött a neheze! De azért nem szeretnélek elijeszteni. Ha tanulsz óráról órára, és leülsz átnézni a megoldott feladatokat, hogy értelmezd is, ne csak lemásold a tábláról akkor menni fog! Én is átmentem! :D
2014. máj. 28. 22:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :) én is kettesre érettségiztem tavaly, azért volt bennem egy kis félelem, mert ez a szak érdekelne, de mivel hülye vagyok matekból, kissé eltántorodtam tőle... de belevágok, aztán igyekszem leküzdeni az akadályokat!:)
2014. máj. 29. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!