Van annak a szakmának külön neve, aki a piercinges implantátumokat ülteti be az emberekbe meg ilyenkkel foglalkozik?
Body modification. Azaz Testmódosítás. Ide tartoznak az implantátumok, a fogak speciális elváltoztatása, a nagyon extrém testékszerek, a suspension, a hegtetoválás, de akár a "bagel face" is.
Igazából nem minősül szakmának a piercerség sem. Igazán pontosan nevet sem lehet neki adni. (Piercing=szúrás [to pierc = szúrni]] Ha mégis akarnánk nevet adni neki, akkor esetleg Lyukasztónak lehetne hívni, ami valljuk be, borzalmas név lenne. Lehetne ékszerbehelyező is... Vagy csak egyszerűen speciális testékszerező munkatárs :D
Így a sok alfajnak is sok féle név kijárna. Ha jól tudom Zagyvai Gábor foglalkozik testmódosítással, szerintem keresd meg őt e-mailben vagy telefonon. Tanfolyam meg ha van is, csak olyan, mint a Tattooin-féle tanfolyamok. (drága és semmire sem jó)
Remélem segítettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!