Hogyan lehet fellebbezni a felsőoktatási felvételinél?
Egy ponttal maradtam le az "álomszakom"-ról, holott minden bizonyítványom 12 évig kitűnő, kitűnő az érettségim, felsőfokú és középfokú nyelvvizsgáim is vannak... Most mindez mégis kevésnek bizonyult.
Egyetlen pont kellene, úgy hallottam, hogy valami úton-módon lehet fellebbezést benyújtani. Hogyan?
Köszi a válaszokat!
és mi alapján akarsz fellebbezni?
Elszámoltak valamit? Szerinted több pontod van?
Vagy mi?
Mert a "nehogymár egy ponttal lemaradjak" nem indok.
Köszi a válaszokat!
Kedves negyedik hozzászóló, nem tudnád a konkrét esetet támpontként elmondani? :)
nálam konkrétan lecsaltak 7 érted, HÉÉT pontot tavalyelőtt. aztán írtam egy csííínos kis kérvényt, meg küldtem nekik egy telefonkönyvnyire elég papírt, aztán nem geciztek. de amúgy én is azt hittem mekkora álom lesz egyetemistának lenni. hát lóf..t...
amúgy melyik suli, melyik szakán szeretnél nyaralni még jó 3-5 évet?
nekem is infóra volt szükségem(engem felvettek az álomszakra), betelefonáltam a (06-1) 477-3131, itt készségesen megválaszolták a kérdéseimet. Próbáld meg, hátha sikerül. Ha nem, még mindig van lehetőséged a pótfelvételin. Ha ez sem sikerül, a következő évi jelentkezésig csinálj meg 1 emelt érettségit, vagy esetleg még 1 nyelvizsgát, de néhány okjs képzés is pluszpontokat ad.
Remélem sikerrel jársz, szorítok Neked!
Két emelt szintet csináltam, megszereztem két nyelvvizsgát. Nem elég? Akkor kérdezem én, kiket vesznek fel?
Amúgy BME nemzetközi gazdálkodás lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!