Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék normálisan...

Hogyan tudnék normálisan tanulni? Ti hogy tanultok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok rávenni magamat, lusta vagyok, folyton elkalandozik a figyelmem, nem bírom rávenni magamat a tanulásra és ez most vizsgaidőszakban nem túl előnyös...

(Most vagyok elsős egyetemista.)

Ti hogy veszitek rá magatokat? Hogyan tudnék koncentrálni?

2009. dec. 19. 10:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hú én is hétfőn vizsgázom, igaz már csak 30 oldalt kell megtanulnom, de egyszerűen nem megy... tudom 4-500 oldalhoz képest nevetségesen hangzik,de képtelen vagyok tanulni, ezért tettem fel a kérdést... meg mással is így vagyok!
2009. dec. 19. 13:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Hétfőig 30 oldal simán megoldható. Ha most nagyon nem megy, akkor pihenj kicsit, de ilyenkor én is azzal szoktam magam bíztatni, hogy már csak 30 oldal és utána szabad vagyok.
2009. dec. 19. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!