Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek az anatómia 3-as gáz?

Szerintetek az anatómia 3-as gáz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A probléma: anatómiából ZH-t írtunk, és a megoldókulcs szerint 3-as, 4-es határán van. Amikor ezt közöltem otthon, megtudtam, hogy a 3-as kifejezetten gáz jegy egy anatómia ZH-ra, és hogy semmi értelme közepesekkel vergődni az orvosin. A többi tárgyból 80, 90% körül szoktam ZH-t írni, a félévi átlagom 4 feletti. Sajnos az anat így megy. az előző is 3 lett. Mi a POTE-n úgy írunk, hogy kivetítőn megy, egy kérdésre 30 másodperc van válaszolni, és nekem szokatlan ez a dolgozatíratási mód. Ez a 3-as felső pontharár lenne, ahogy én számolom. Már előre tudom, mekkora baj lesz, ha nem sikerül elsőre átmenni 4-es vagy 5-ös eredménnyel. A szüleim nem jártak egyetemre. Ti mit gondoltok, tényleg gáz 3-ast kapni egy ZH-ra?

2014. márc. 28. 18:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ti amugy normálisak vagytok? Mi az hogy a 3-as nem jó jegy? Orvosi egyetemről beszélünk ahol a 3as kur*va jó jegynek számít. Ne foglalkozz velük kedves kérdező. Nekem a szüleim orvosi egyetemet végeztek és ha 2x meg is bukok vizsgán harmadjára megyek át csak egy “hitvány” kettessel akkor is örülnek hogy legalább sikerült. És tudjátok miért? Mert sokkal-sokkal nehezebb az orvosi mint ezelőtt 20-30 évvel sőt már gyanítom hogy nekem 2019-ben nehezebb mint nektek volt évről évre szigorítanak mindenen. Mikor csak annyit látsz hogy olyan tesztet állítanak össze hogy 40 emberből 39 megbukik hidd el örülsz hogy te vagy az egyetlen aki éppen 60%-kal elérte a 2es határát....
2019. júl. 4. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!