Diszkalkulias volnek?

Figyelt kérdés

alsos korom ota epphogy 2-es vagyok matekbol. 8. ev vegen buktam belole, jartam tanarhoz aki segitett elintezni hogy megtudjam mik lesznek a konkret feladatok potvizsgan igy atmentem. 9 felevben buktam belole aztan evvegen is. most ujra 9-es vagyok. felevkor ismet buktam de nem akarok evvegen megint. hiaba tanulok/gyakorlok semmi. sirni volna kedvem mikor leulok tanulni egy dolgozatra. a human tantargyak mennek. irodalmat imadom meg rengeteget olvasok. sok tanar mondja hogy amugy van eszem. matekbol viszont 1.00 az atlagom, lehetetlen kijavitani. boltban sokszor beegek hogy nem eleg penzt adok vagy epp tul sokat. bal es jobb kezemet max 10mp utan tudom megkulonboztetni. osszeadni kivonni kis szamokat tudok de ketjegyueket mar nehezen. ez diszkalkulia? ha igen kihez forduljak?

16/L

2014. márc. 27. 19:47
 1/1 anonim válasza:

Iskolai pszichológus? (Ha van ilyen...)

Nevelési tanácsadó(?)

Újságban (néha a helyi ingyenes hirdetési újságokban is) hirdető pszichológiai/nevelési szolgáltató - némelyik meg is írja, hogy efféle "részképességzavarokban" segít...

2014. márc. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!