Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szükség van még manapság...

Szükség van még manapság ezekre a munkaerőkre?

Figyelt kérdés

Kárpitos, asztalos, pék...

Vagy már mindent elárasztottak a multi cégek, és az IT Manager, Bérszámfejtő, HR adminisztrátor, Project manager.

PR Manager kell mindenhova.

Vagyis mindenhova csak az egyetemisták kellenek, de már azok sem nagyon.

2014. márc. 26. 13:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként, ahogy elnéztem, érettségi az már minden munkahelyen nélkülözhetetlen.
2014. márc. 26. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem minden munkához szükséges az érettségi. Van érettségim, de a jelenlegi munkámhoz nem elvárás, hogy meglegyen. Ha van egy szakmád, amiben van gyakorlatod is, nincs szükséged érettségire. Persze nem baj, ha van.
2014. márc. 26. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy szükség van. Sőt, manapság kb. könnyebben elhelyezkednek, mint a diplomások.

Rengeteg pékség van, de kevés a JÓ pékség. (Nem látvány- meg hasonló borzalom, hanem IGAZI)

Ugyanez igaz a többire is. Nem mindenki az IKEÁban akar bútort venni.

2014. márc. 26. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert ugye a kenyér fánt terem...

Kárpitos, asztalos akkor érdekes, ha nekem valami egyedi kell, és ezért többet is hajlandó vagyok fizetni. Egyébként a bútorok sem a fán teremnek.

Azok a munkakörök, amiket itt most finoman leszóltál, nagyon fontosak, ha belátod, hogyan is működik egy cég. Ugyanolyan fonotsak, mint az említett szakmák.

2014. márc. 26. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Az általad felsoroltakhoz, kb egyikhez sem kell diploma.

Egyébként nyilván szükség van rájuk, maximum nem akkora mennyiségben. Főleg a technika fejlődésével.

2014. márc. 26. 15:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. márc. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!