Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt szintezek földrajzból...

Emelt szintezek földrajzból május közepén. El vagyok veszve, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Milyen könyveket, filmeket ajánlotok? Megírtam próbaérettségit 43%-os lett. Teljesen el vagyok keseredve, kétségbe vagyok esve hogy nem fog sikerülni jól. A célom a plussz 50 pont megszerzése lenne
2014. márc. 25. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Tanuljál, mint állat.
2014. márc. 25. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát azért a földrajz érettségi nem olyan nehéz. Én tavaly emelteztem, 84% lett, mostmár földtudományira járok az eltére. Én úgy csináltam, hogy fogtam az összes tankönyvet 7-11ig, kijegyzeteltem az összes témakör összes fontos részét (ezek amúgy vázlatosak, megvannak még ha érdekelj, szólj), mindent átvettem, majd az összes emelt érettségit letöltöttem megoldókulccsal, és gyakoroltam, mint állat. rengeteget. A végeredmény egész jó lett, mert annyi pontot értem el, mint itthon. Amit elrontottam, azt újra, és újra átnéztem. Van még időd, ne keseredj el. Filmekből ezt nem igazán lehet tanulni. A 43% pedig.. hát, az középszinten is max 60-70%ot ér, ami nem túl jó, szóval húzz bele, de ügyes leszel, menni fog!
2014. márc. 26. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, és az, hogy szinte mindenből készítesz saját jegyzetet azért jó, mert szóbelin annyira tág témakörök vannak, hogy ott aztán bármit húzhatsz.. tényleg. Én azért elég felkészültem mentem oda, de előttem volt olyan, hogy a srác kihúzott egy tételt, és életemben nem hallottam róla. de ő sem.. pedig eléggé felkészültem mentem oda. ezért a tanácsom, hogy a apróbetűs részeket is figyelmesen olvasd el!
2014. márc. 26. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
ja, bocsi, valamit 2x írtam, de a lényeg így is kivehető :D
2014. márc. 26. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!