Milyen szakma az újságírói?
Figyelt kérdés
Mostanában kezdtem gondolkodni, hogy nagyon szívesen lennék újságíró, imádok írni,állítólag jól is fogalmazok....És a legnagyobb álmom, hogy bármiről írjak, és elolvassák, és, és, és!!!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen szakma?
Mennyi azt álláslehetőség, a fizetés, mert az a mai világban igen fontos...
Mit kell ehhez a szakmához végezni? (egyemet így is úgyis szeretnék végezni, de azért kíváncsi vagyok, hogy van-e ilyen szak külön?)
Valakinek van valami tapasztalata, vagy információja?
A válaszokat előre is köszönöm!:)
2014. márc. 25. 15:27
1/4 anonim válasza:
Belterjes, egyre szükülő szakma.
Újságíró egyetemi szak mint olyan nincsen, média szak van, de minek?
2/4 A kérdező kommentje:
köszi!!!
Valaki még tud valamit?
2014. márc. 25. 16:05
3/4 anonim válasza:
Kommunikáció és médiatudománynak hívják a szak nevét egyetemen. Ha felvesznek, választhatsz, hogy a "média", esetleg az "újságírás" szakirányt szeretnéd-e majd kijárni. Légy ambiciózus, olvass sokat és próbálj meg jó kapcsolatokat kialakítani magad körül. Hányadik osztályt járod egyébként?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Priviben írtam!
2014. márc. 25. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!