1. éves államis vagyok az egyetemen, ha ez után hagyom ott akkor vissza kell fizetnem ezt a 2 fél évet?
Figyelt kérdés
Még csak gndolkozom ezeken erősen..hogy ott hagyjam vagy halasszak 2 évet..nem tudom melyik lenne a legjobb, mert amúgy is 22 leszek.Párom kiment külföldre és ezen gondolkozom, de ha vissza kell fizetnem mind a 2 félévet, lehet hogy felejtős :(2014. márc. 21. 16:41
1/3 anonim válasza:
Azt tudom, hogyha az első félévben abbahagyod, akkor nem kell semmit visszafizetni, ebből kiindulva szerintem ha 2 félév után hagyod ott akkor is ingyenes az első, és csak egyet kell kifizetni.
De valahol biztos megvan ez a szerződés akár neten is, és beleolvashatsz.
2/3 anonim válasza:
Ha alapképzésen vagy és a 2. aktív félévben vagy azután hagyod ott a sulit, akkor vissza kell fizetni az addigi állami ösztöndíj felét. Ha osztatlanon vagy akkor még a 2. félévben is abbahagyhatod a képzést.
Bár intézményenként lehetnek eltérések, de úgy tudom 2 évet nem lehet passzívan tölteni max. 2 félévet.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2014. márc. 21. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!