Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha egy felev utan hagyom ott...

Ha egy felev utan hagyom ott az allami helyemet egyetemen, kell fizetnem?

Figyelt kérdés

Meg nem akarom otthagyni, csak nagyon benanak erzem magam egy oran, pedig tokre igyekszem... Lehet, hogy tul hulye vagyok... Szoval ez eszembe jut egy-ket napja... Hogy fizetnem kellene-e, ha felevkor otthagynam.

Japan szakra jarok, heti negy nyelvoram van, es tobb nyelvtanar tartja oket. Az egyik japan, es mindig japanul szovegel, a szabalyokat is ugy mondja el, aztan nem ertek semmit az ora hatralevo reszeben, mig a tobbieknek tok jol megy. Sokszor van az, hogy felszolit, es nem ertem, mit mond, pedig tanulok orarol orara, de nem ertem ot, es ez nagyon elkeserit, mert eddig nagyon lelkes voltam, de most mar kevesebbnek erzem magam a tobbieknel, es minden egyes oran az van bennem, hogy le fogom egetni magam. Van ezzel mas is igy, aki nyelvszakos?

2013. okt. 5. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:

De akkor hogy vettek fel? Nyelvszakra nem csak legalább középfokú nyelvtudással lehet menni?

No mindegy. A válasz: nem kell fizetned, de egy állami félévet ezzel felhasználtál.

Ne add fel szerintem, most rossz, de majd beletanulsz.Így lehet csak fejlődni, ha nálad jobbakkal vagy körülvéve.

2013. okt. 5. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Japan szakra angol vagy nemet emelt szintu erettsegi kell, elozetes japan tudas nem. A japan tanar nem angolul vagy nemetul szokott beszelni, hanem csak japanul, de en nagyon kivagyok mar tole, mert soha egy mukkot nem ertek nala, pedig keszulok mindig orara.
2013. okt. 5. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Károlyira jársz?
2013. okt. 5. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Pedig a heti négy nyelvóra nem tűnik soknak..

Azért alapdolgokat csak megtudsz tanulni

Aztán majd belejössz

2013. okt. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!