Fegyelmi eljárás következményei. (? )
Tegnap, az osztályfőnököm felkeresett, és elmondta, hogy fegyelmi eljárást fognak ellenem intézni. Az ok átlagosnál is pitibb, egyszerűen kigyűlt a három osztályfőnököm, nem szorgalmi, és még úgysem magatartási okokból.
Ezeket nem szeretném megosztani senkivel, annak örülnék, ha valaki felkeresne privátban. Annak is örülnék, ha ez a valaki munkaköre a közoktatás körül van.
Nagyon félek a következményektől, és örülnék ha tudnám, mire számíthatok.
Pont egy átlagos megbeszélés nem hivatalos.
Kell egy iskolai házirend, meg egy SZMSZ az iskolából...és abban foglaltak szerint kell/lehet az iskolának eljárni, természetesen lehet jogi képoviselőd. Költségei: nos attól függ...első körben a kérd írásban a fegyelmi eljárás előzményeit a sulitól..meg szerezd be a házirendet és azt vinném valahova oda ahol van ingyenes jogi tanácsadás.
Most látom az utózöngéről a kommentedet kérdező! Nagyon helyes, el tudom képzelni ezt az iskolai fegyelmi tárgyalást . :))) Azóta az érettségin is túlvagy esetleg? Milyen lett (volt) az új sulid? Továbbtanulás? Új iskola légköre, színvonala?
(én voltam az a felnőtt az előzményekben, aki felháborodott az iskola eljárásán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!