Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fegyelmi eljárás következménye...

Fegyelmi eljárás következményei. (? )

Figyelt kérdés

Tegnap, az osztályfőnököm felkeresett, és elmondta, hogy fegyelmi eljárást fognak ellenem intézni. Az ok átlagosnál is pitibb, egyszerűen kigyűlt a három osztályfőnököm, nem szorgalmi, és még úgysem magatartási okokból.

Ezeket nem szeretném megosztani senkivel, annak örülnék, ha valaki felkeresne privátban. Annak is örülnék, ha ez a valaki munkaköre a közoktatás körül van.

Nagyon félek a következményektől, és örülnék ha tudnám, mire számíthatok.

2014. márc. 18. 14:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Pont egy átlagos megbeszélés nem hivatalos.

Kell egy iskolai házirend, meg egy SZMSZ az iskolából...és abban foglaltak szerint kell/lehet az iskolának eljárni, természetesen lehet jogi képoviselőd. Költségei: nos attól függ...első körben a kérd írásban a fegyelmi eljárás előzményeit a sulitól..meg szerezd be a házirendet és azt vinném valahova oda ahol van ingyenes jogi tanácsadás.

2014. márc. 19. 14:07
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Ne legyél már ennyire besz***, nem fog történni semmi, mégis mire számítasz, felnégyelnek? Az ügyvéd óradíja többtízezer forint, persze jó móka lenne, ha egy ügyvéddel ijesztgetnéd ezt a szemét bagázst.
2014. márc. 19. 16:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Túl vagy már rajta? Mi történt? Az osztálytársaim közül többeknek kellett emiatt távoznia az iskolából.
2014. márc. 24. 22:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13-as! Mért, nálatok mit követtek el?
2014. márc. 25. 09:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Két hét múlva lesz, április 10.-én.
2014. márc. 26. 17:51
 16/18 A kérdező kommentje:
xD de rég volt már. Amúgy kirúgtak- élhtanácsoltak -végül, mert röhögőgörcsöt kaptam amikor a tetteim súlyáról papoltak anyámnak.
2016. jún. 8. 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
De nagy forma vagy:D:D
2016. aug. 11. 02:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Most látom az utózöngéről a kommentedet kérdező! Nagyon helyes, el tudom képzelni ezt az iskolai fegyelmi tárgyalást . :))) Azóta az érettségin is túlvagy esetleg? Milyen lett (volt) az új sulid? Továbbtanulás? Új iskola légköre, színvonala?

(én voltam az a felnőtt az előzményekben, aki felháborodott az iskola eljárásán)

2016. aug. 23. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!